ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Συνεδρίασε ο ΣΕΑΔΕ στην Κ.Αχαΐα – Υπόσχεση Ζαΐμη για παρουσία του Δικτύου και στους 19 Δήμους

zaimis1
Συνεδρίασε ο ΣΕΑΔΕ στην Κ.Αχαΐα – Κατάμεστο το πολιτιστικό κέντρο ”Μελίνα Μερκούρη” – Άμεση ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία – Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη για σημαντικά θέματα της περιοχής.

Με το πέρας της συνεδρίασης ο κ. Ζαΐμης δήλωσε:

«Στη συνεδρίαση του ΣΕΑΔΕ στην Κάτω Αχαΐα στον μικρό αλλά ζεστό χώρο του συνεδριακού χώρου Μελίνα Μερκούρη παρόντων των τοπικών αρχών και των ενδιαφερομένων φορέων (εμπορικός σύλλογος, εκπρόσωπος αγροτών κλπ) είχαμε ένα πυκνό ενημερωτικό πρόγραμμα και φιλοξενήσαμε τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ Λυκουρέντζο, τον εκπρόσωπο της Ολυμπίας οδού κ Λέκκα ο οποίος μας παρουσίασε την εξέλιξη του έργου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα Πύργος και ειδικά τα σημεία ενδιαφέροντος στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση του νέου προγράμματος Leader από την δ/ντρια κα Τσιμπρή και του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας από τον κ Δανολο. Θεωρώ σημαντικό να υπάρχει ένας συνεχής, ανοικτός διάλογος και μια αμφίδρομη επικοινωνία με τους τοπικούς άρχοντες αλλά και με απλούς πολίτες για τα θέματα της περιοχής τους με συντεταγμένο και δομημένο τρόπο.

 

likourentzos elga

 

Το ΣΕΑΔΕ θα συνεχίσει να πηγαίνει και στους 19 δήμους της ΠΔΕ με υβριδικό τρόπο (φυσική παρουσία και μέσω διαδικτύου) αφενός για να ενημερώνει αφετέρου για να εισπράττει τις ανησυχίες και τα πραγματικά προβλήματα της εκάστοτε περιοχής χωρίς αποκλεισμούς από τους τοπικούς φορείς», κατέληξε ο Φωκίωνας Ζαΐμης.

You may also like

kougias 0 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Πάτρας-Κούγιας: Αυτόφωρη διαδικασία για όσους χρησιμοποιούν την δυστυχία της 34χρονης για να γίνουν γνωστοί

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα.  Ο γνωστός ποινικολόγος ...

Comments are closed.