ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συνεδρίαση Συντονιστικού Πάτρας: Θέλουμε περισσότερους εργαζόμενους και μεγαλύτερη χρηματοδότηση

Facebook
Twitter

Συνεδρίασε σήμερα, M. Δευτέρα 26 Απριλίου, το πρωί, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Πατρέων, με θέμα τον απολογισμό και τις εκτιμήσεις της αντιπλημμυρικής περιόδου και την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των δασικών και αγροτικών πυρκαγιών.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Παρών στην συνεδρίαση, ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε τα εξής: «Όλο αυτό το διάστημα, στα θέματα της Πολιτικής Προστασίας, είχαμε την ευκαιρία, να αναπτύξουμε μια σχέση καλής συνεργασίας, η οποία πρέπει να συνεχιστεί, για το καλό της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Σ’ αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συνεχίσουμε και ό,τι εντοπίζει ο ένας, να ενημερώνει τον άλλον. Όλος ο Δήμος, με το δυναμικό που έχουμε, αλλά και την εμπειρία, καθώς και τους υπεύθυνους της Πολιτικής μας Προστασίας μπορούμε να βοηθήσουμε. Φυσικά, έχουμε και μια σειρά αιτημάτων προς την κυβέρνηση, που πρέπει να ικανοποιηθούν, ώστε να έχουμε όλα εκείνα τα εργαλεία, που θα μας κάνουν πιο αποτελεσματικούς. Θέλουμε περισσότερους εργαζόμενους, αλλά και μεγαλύτερη χρηματοδότηση, για να υλοποιούμε όλα όσα πρέπει και εντοπίζουμε όλοι μαζί, ότι πρέπει να γίνουν».

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέας Αθανασόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων στην εισήγησή του: «Ο Δήμος Πατρέων, έχει θέσει σε υψηλή προτεραιότητα την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που του έχουν μεταφερθεί στο τομέα της Πολιτικής Προστασίας.

DSC 3674 DSC 3649

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top