ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης – Βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι

Facebook
Twitter
PERIPOLIKO-(4)

Στη σύλληψη του συζύγου της 40χρονης για την γυναικοκτονία χθες στο Μενίδι προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή της Φυλής από την αστυνομία, με τον εν διαστάσει σύζυγο να είναι και ο βασικός ύποπτος για τη χθεσινή δολοφονία της γυναίκας.

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα είχε καταγγείλει τουλάχιστον δύο φορές τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία, ο οποίος είναι επίσης Αλβανός, όπως και η 40χρονη.

Η δεύτερη φορά ήταν τις ημέρες του Πάσχα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του skai.gr. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί της είχαν προτείνει να μεταφερθεί σε δομή, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί.

Μάλιστα, ο σύντροφός της δικαζόταν αύριο για καταγγελία που είχε υποβάλει το θύμα. Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι ο δράστης να της είχε στήσει καρτέρι θανάτου και όταν την είδε, τη σκότωσε. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε μπρούμυτα στη μέση του δρόμου.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και διενεργούνται έρευνες, ενώ εξετάζεται αν υπάρχουν κοντά κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top