ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν – Κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελία, μεταξύ άλλων και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

kleiman

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι τερματοφύλακας ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν. Ανήλικη τον κατήγγειλε, ότι προσπάθησε να την βιάσει. Ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελία, μεταξύ άλλων και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Όπως έγινε γνωστό, το απίστευτο περιστατικό έγινε σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου, τα χαράματα της Τρίτης (11.04). Περίπου στις 5 το πρωί, ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν προσέγγισε την συγκεκριμένη Βελγίδα, η οποία βρισκόταν σε παραπλήσιο τραπέζι, μαζί με την παρέα της (μέλη σχολικής εκδρομής).

Η ανήλικη κοπέλα είναι γεννημένη στις 22 Απριλίου του 2005 (σε 11 ημέρες έχει γενέθλια). Ο Κλέιμαν την προσέγγισε, έχοντας κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά, ενώ στη συνέχεια υπήρξε “άγριος” τσακωμός του με την παρέα της νεαρής κοπέλας.

Η αστυνομία κλήθηκε στο χώρο, επενέβη και προσήγαγε όλους τους “πρωταγωνιστές” του επεισοδίου στο τμήμα, ενώ η ανήλικη κοπέλα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή, ο ποίος πλέον κατηγορείται για βιασμό.

Στον ποδοσφαιριστή ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα ποινική δίωξη για βιασμό χωρίς συναίνεση (δηλαδή χωρίς χρήση βίας). Σε βάρος του Κλέιμαν ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδίαν χρήση. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Να αναφέρουμε ότι υπήρξε και αντίδραση από την ομάδα του Βόλου. Με απόφαση του προέδρου της ομάδας, Αχιλλέα Μπέου, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του του Ισραηλινού τερματοφύλακα (όπως και του Ροντρίγκο Εσκοβάλ).

You may also like

Comments are closed.

MixCollage 22 Nov 2023 03 33 AM 4487 ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξύλο από την αστυνομία στο «Μαρακανά» – Καθυστέρησε η σέντρα στο Βραζιλία-Αργεντινή – Δείτε βίντεο

Καθυστέρησε η έναρξη του αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία λόγω επεισοδίων στις εξέδρες στο εμβληματικό στάδιο Μαρακανά ...