ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Λιάκος, Ορδίτης, Ασκούνης στην «κούρσα» διαδοχής του Νικολάου

Facebook
Twitter
Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η διαδικασία διαδοχής του Χρήστου Νικολάου στην παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», όπου ως τώρα έχουν γίνει γνωστές επίσημα τρεις υποψηφιότητες, μετά και τη χθεσινή συνάντηση των στελεχών της που έγινε με ικανοποιητική συμμετοχή στο κλειστό γήπεδο της Αχαγιάς.

Στην «κούρσα» της διαδοχής του επικεφαλής της παράταξης, πρώην Δημάρχου, Χρήστου Νικολάου, ανακοίνωσαν πως συμμετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Φίλιππος Λιάκος και Αλέκος Ορδίτης και ο Νίκος Ασκούνης.

Η σχετική ανακοίνωση της παράταξης:

Σε πανηγυρικό & ενωτικό κλίμα με έντονη τη συναισθηματική φόρτιση πραγματοποιήθηκε η πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» για την ανάδειξη του νέου Επικεφαλής της Παράταξης.
«Η σημερινή παρουσία όλων εμάς που είμαστε σήμερα εδώ αποδεικνύει την αγάπη και το χρέος που έχουμε τόσο για τον τόπο μας όσο και για την παράταξή μας.
Επιπλέον είναι και μια απάντηση προς τις «Κασσάνδρες» της καταστροφολογίας που για ακόμη μια φορά θα διαψευστούν…» ανέφερε εκτός των άλλων ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Νικολάου και συνέχισε: « Βρισκόμαστε σε ένα χώρο που σηματοδοτεί την αφετηρία της μεγάλης νίκης του 2014 μια νίκης που θα επαναληφθεί και το 2023. Γιατί εμείς τολμάμε να συζητάμε για το νέο Επικεφαλής της Παράταξης – και αν χρειαστεί θα ξανασυζητήσουμε – υπό το φως της ημέρας με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι σε κλειστές ομάδες δίνοντας δαχτυλίδια διαδοχής και χρίσματα δεξιά και αριστερά….
Είναι στο DNA μας ο Διάλογος και η Ενότητα και με αυτά τα βασικά συστατικά θα πορευτούμε ως το τέλος …» ενώ κλείνοντας τόνισε :
«Είμαστε στο Εμείς και όχι στο εγώ, αυτό υπηρετήσαμε και αυτό θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε… Άλλωστε οι ετερόκλητες συμμαχίες με τους γυρολόγους που ενώθηκαν το 2019, μόνο και μόνο για την εξουσία, καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι»!
Οι κ.κ. Λιάκος Φίλλιπος, Ορδίτης Αλέκος και Ασκούνης Νικόλαος δήλωσαν υποψηφιότητα για την θέση του Επικεφαλής της παράταξης ενώ ο κ. Μαυρόγιαννης Διονύσιος ζήτησε μικρή χρονική παράταση – η οποία έγινε και δεκτή – σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος.
nikos askounis
liakos ypopsifios
dimawn politwn ypopsifios
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top