ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συντάξεις Ιουλίου 2024: Πότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι

Facebook
Twitter
syntakseis-7

Νωρίτερα από τις προγραμματισμένες ημερομηνίες αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες συντάξεις και οι επικουρικές μηνός Ιουλίου 2024 στους δικαιούχους λόγω του ότι οι τράπεζες της χώρας θα είναι κλειστές την ημέρα του Αγίου Πνεύματος και συγκεκριμένα την Δευτέρα, 24 Ιουνίου.

  • Από το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουνίου αναμένεται να αρχίσει η πίστωση των ποσών των συντάξεων μηνός Ιουλίου 2024 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων από τα ταμεία του ΟΑΕΕ, του ΟΓΑ και του ΕΤΑΑ (μη μισθωτών). Επίσης την ίδια ημέρα θα πιστωθούν και τα ποσά των συντάξεων του ΕΦΚΑ σε όσους είναι συνταξιούχοι (μισθωτοί & μη μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) αλλά και τα ποσά των επικουρικών συντάξεων των μη μισθωτών και των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα. Ωστόσο η επίσημη καταβολή των παραπάνω ποσών θα γίνει την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024.
  • Ενώ το απόγευμα της Τετάρτης, 26 Ιουνίου υπολογίζεται να πιστωθούν οι συντάξεων από το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, το Δημόσιο, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το  ΕΤΑΤ, το ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η πίστωση των ποσών των επικουριών συντάξεων του Δημοσίου. Ωστόσο επίσημα θα καταβληθούν τα παραπάνω ποσά την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024.
  • Το απόγευμα της Πέμπτης,27 Ιουνίου θα γίνει η πίστωση των ποσών των συντάξεων των ανασφάλιστων υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ. Αλλά η επίσημη καταβολή των ποσών θα γίνει την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top