ΚΟΣΜΟΣ

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στις Φιλιππίνες – Τουλάχιστον 17 νεκροί (pics)

plane fillipines
Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος με 85 επιβαίνοντες στο νότιο τμήμα των Φιλιππίνων, όπως δήλωσε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων.

Έως τώρα, 40 άνθρωποι έχουν διασωθεί από το φλεγόμενο αεροσκάφος, ένα C-130, που συνετρίβη καθώς προσπαθούσε να προσγειωθεί στο νησί Τζόλο, στην επαρχία Σούλου, δήλωσε ο στρατηγός Σιριλίτο Σομπετζάνα ο οποίος είπε πως ελπίζει να σωθούν και άλλες ζωές.

Ο υπουργός Άμυνας των Φιλιππίνων. Ντελφίν Λορεντζάνα δήλωσε ότι 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ το Reuters επικαλείται την εφημερίδα New York Times που γράφει ότι ο απολογισμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί.

Ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι σύμφωνα με αρχικές αναφορές, 92 άνθρωποι επέβαιναν στο αεροπλάνο, ανάμεσά τους τρεις πιλότοι και άλλα πέντε μέλη πληρώματος.

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ