ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: Τι τους ενώνει και τι τους χωρίζει

Facebook
Twitter

Σχεδόν μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, με τον ομόλογό του, του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, κατόπιν αιτήματος του τελευταίου.

Ο κ. Ανδρουλάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του, στη Βουλή, το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Δύο θέματα που φαίνεται να συμφωνούν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι το σκάνδαλο των υποκλοπών και τα Τέμπη. Στην προανακριτική που έχει δηλώσει πως θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ για την τραγωδία των Τεμπών ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε θετικός.

Το ΠΑΣΟΚ όμως, ζητά τη διερεύνηση και της περιόδου του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή του Χρήστου Σπίρτζη, με τον κ. Κασσελάκη να δέχεται.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξήγησε τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, λέγοντας «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού;».

Το ΠΑΣΟΚ απάντησε με τη σειρά του πως ο κ. Κασσελάκης επαναλαμβάνει «τον χυδαίο λαϊκισμό» κατά του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που αποδεικνύει πως μέντορας του είναι ο κ. Πολάκης.

Το παρασκήνιο του πράσινου καναπέ στη Βουλή

Η Χριστίνα Κοραή παρουσίασε το παρασκήνιο της συνάντησης του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε πως όταν βρέθηκαν στη Βουλή για το τετ α τετ, ο Στέφανος Κασσσελάκης είπε πως ο καναπές του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πιο παλιός, και δεν είναι άνετος ενώ αυτός που κάθισε στη συνάντηση είναι πιο άνετος με τον Νίκο Ανδρουλάκη να του απαντά «γιατί είναι πράσινος».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top