ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΧΑΪΑ: Πάνω από 1.500 νέα μέλη γράφτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Κυριακή – Στελέχη αποδίδουν την αύξηση στον Στ. Κασσελάκη

kassel5 1 1024x575 1

του Αχιλλέα Ροδίτη

Πάνω από 1.500 νέα μέλη γράφτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ της Αχαΐας την περασμένη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών.

Το ακριβές νούμερο δεν έχει καταμετρηθεί, υπολογίζεται όμως στα 1.500 άτομα, ίσως και παραπάνω, που έσπευσαν να γραφτούν και να ψηφίσουν, βάσει της στοίβας των εγγράφων – αιτήσεων που έχουν μαζευτεί ήδη στα γραφεία του Συντονιστικού της Ν.Ε. του κόμματος στον νομό.

Αν υπολογίσουμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας από το 2019 είχαν εγγραφεί άλλα 2.000 μέλη περίπου και προσθέσουμε τα επιπλέον 1.500 νέα μέλη, ο αριθμός των μελών ανέρχεται σε άνω των 3,500 σε επίπεδο νομού.

Όσο τώρα για τις ερμηνείες που δίνονται από τοπικά στελέχη του κόμματος για την κινητοποίηση και προσέλευση, το αποδίδουν κατά κύριο λόγο στην παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη. Με άλλα λόγια εννοούν ότι κάποιοι που δεν είχαν ξανασχοληθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ως τώρα, σηκώθηκαν απ’ τον καναπέ και πήγαν να ψηφίσουν, κινητοποιούμενοι από τον υποψήφιο Πρόεδρο του κόμματος και νικητή του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Μένει να δούμε τώρα πια, ποια θα είναι η έκβαση της επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας την ερχόμενη Κυριακή.

You may also like

Comments are closed.