ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Παπαδημούλης: «Όλα στο φως» – Άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης των παρακολουθήσεων

Facebook
Twitter
Με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε πως πρότεινε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλία Ρομπέρτα Μέτσολα την διαβίβαση της τεχνικής έκθεσης της ΕΕ για την απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του κ. Νίκου Ανδρουλάκη στην ελληνικές αρχές.

«Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την ⁦⁩ Ρομπέρτα Μέτσολα για την απόπειρα παγίδευσης του κινητού του ⁦Νίκου Ανδρουλάκη. Της πρότεινα η σχετική τεχνική έκθεση του ΕΚ, να σταλεί στις αρμόδιες ελληνικές αρχές (ΑΔΑΕ, Δικαιοσύνη, Βουλή, Κυβέρνηση). Όλα στο φως!» γράφει ο κ. Παπαδημούλης.

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μέσω προσωπικής επιστολής του προς την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είχε ήδη κάνει γνωστό το θέμα μετά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Η απόπειρα παράνομης παρακολούθησης του ευρωβουλευτή και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, από το κακόβουλο λογισμικό Predator«αποτελεί μία σοβαρή παραβίαση της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου» υπογράμμισε στην επιστολή του προς την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Δημ. Παπαδημούλης, επισημαίνοντας πως «η παράνομη παρακολούθηση στόχευε τον αρχηγό του τρίτου μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα, σε μια πολύ ευαίσθητη περίοδο εσωτερικών εκλογών στο κόμμα του».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top