ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συζυγοκτονία – Κρήτη: Νοσηλεύεται ο 54χρονος μετά τη δολοφονία της 48χρονης πρώην συζύγου του στην Ιεράπετρα – Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Facebook
Twitter
Στο φως έρχονται σοκαριστικές αποκαλύψεις για το ειδεχθές έγκλημα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με θύμα τη 48χρονη Νεκταρία στην Ιεράπετρα της Κρήτης, που δολοφονήθηκε από τον 54χρονο πρώην σύζυγό της με οκτώ μαχαιριές. Ο ίδιος απειλούσε επί επτά ώρες να αυτοκτονήσει, πριν τελικά συλληφθεί.

Πλέον, ο 54χρονος δράστης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας ελαφρά τραυματισμένος, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή μετά το εξιτήριο που θα λάβει.

Το χρονικό

Ο δράστης οπλισμένος με ένα μαχαίρι περίμενε την 48χρονη πρώην σύζυγο του να φτάσει στα διαμερίσματα όπου εργαζόταν. Μόλις την αντίκρισε της επιτέθηκε κυνηγώντας την, όπου της κατάφερε 8 μαχαιριές στο στήθος.

Κατόπιν, ο συζυγοκτόνος, όταν έγινε αντιληπτός προσπάθησε να κρυφτεί, ωστόσο η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια μαραθώνια διαπραγμάτευση για την παράδοσή του.

Χρειάστηκε η παρέμβαση ειδικού διαπραγματευτή της αστυνομίας, αλλά και του μεγαλύτερου του γιου για να πειστεί να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος δράστης έλεγε ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα, χωρίς ωστόσο να τον πιστεύουν. Το θύμα είχε εκφράσει το φόβο της στις Αρχές και σε φιλικά πρόσωπα.

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, σχετικά με δημοσιεύματα αναφορικά με την υπόθεση, επισημαίνει:

«Σε καμία αστυνομική Υπηρεσία του ανωτέρω νομού, δεν είχε καταγραφεί ή καταγγελθεί οτιδήποτε, σε βάρος του εμπλεκόμενου ημεδαπού, που να σχετίζεται με την υπόθεση».

«Οι συνθήκες του lockdown έχουν λειτουργήσει με έναν τρόπο, ο οποίος έχει ευνοήσει τη θυματοποίηση»

«Φαίνεται εμπειρικά να έχουμε ακριβώς μια αύξηση περιπτώσεων και υποθέσεων γυναικοκτονίας.

Η όλη κατάσταση και οι συνθήκες του lockdown έχουν λειτουργήσει με έναν τρόπο ο οποίος έχει ευνοήσει τη θυματοποίηση», αναφέρει μεταξύ άλλων η εγκληματολόγος Μαρία Αλβανού.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top