ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Συζυγοκτονία στην Ιεράπετρα: Είδε τη φωτογραφία στο Facebook και την σκότωσε

Facebook
Twitter
Μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, που έδειχνε ότι η άτυχη 48χρονη είχε ξεκινήσει καινούργια σχέση, φέρεται πως όπλισε το χέρι του 54χρονου πρώην συζύγου και δολοφόνου της.

Η γυναίκα του τον εγκατέλειψε και εκείνος ποτέ δεν κατάφερε να το αποδεχθεί. Τριβές, συγκρούσεις, ατέλειωτοι τσακωμοί και απειλές. «Θα τη σκοτώσω», έλεγε.

Απειλές που κανένας δεν έπαιρνε στα σοβαρά, παρά το γεγονός ότι ο 54χρονος από την Ιεράπετρα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που ήταν γνωστό στον κύκλο του. Και ο χρόνος κυλούσε ύπουλα σε βάρος της 48χρονης γυναίκας, που αποφάσισε να συνεχίσει μόνη τη ζωή της, όπως τόνιζε και δημόσια μέσα από αναρτήσεις στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!» και «να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου», είναι κάποιες από τις τελευταίες της δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Μια ακόμη ανάρτηση στο Facebook, φωτογραφία αυτή τη φορά, ήταν, σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, όπως αναφέρει το enikos.gr, η σπίθα που πυροδότησε την αδυναμία του 54χρονου να αποδεχθεί ότι η πρώην σύζυγός του αποφάσισε να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο στη ζωή της.

Πιθανόν και με κάποιον άλλον άνδρα. Ξαδέλφη του δράστη έλεγε λίγες ώρες μετά την τραγική δολοφονία πως η άτυχη γυναίκα είχε συνάψει σχέση, μετά τον χωρισμό της, με τον επιστήθιο φίλο του πρώην συζύγου της.

Μια σχέση που αυτός την πληροφορήθηκε από τη φωτογραφία που ανήρτησε ο φίλος του στα social media, στην οποία εικονιζόταν μαζί με τη 48χρονη. Μια δημόσια δήλωση που, σύμφωνα με το ίδιο συγγενικό του πρόσωπο, ο δράστης δεν άντεξε και αποφάσισε πως η ζωή ή ο θάνατος της πρώην συζύγου του ήταν δική του υπόθεση και απόφαση…

Δράστης και θύμα παντρεύτηκαν πριν από 26 χρόνια και απέκτησαν δύο αγόρια, που είναι τώρα 25 και 24 χρόνων και δύο δίδυμα κορίτσια, 22 ετών σήμερα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν συγγενείς και γνωστοί του τραγικού ζευγαριού, ο 54χρονος προκαλούσε προβλήματα στη σύζυγό του με τη συμπεριφορά του.

«Ήταν δύστροπος και οξύθυμος», λένε και προσθέτουν πως στο παρελθόν είχε χρειαστεί ιατρική παρακολούθηση λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Ωστόσο, υποστηρίζουν ότι υπεραγαπούσε τα παιδιά του και τα πρόσεχε. Ειδικά τον μεγαλύτερο γιο του, στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Αυτόν με τον οποίο επικοινώνησε αμέσως μετά την άγρια δολοφονία για να του πει ότι «σκότωσα τη μάνα σας».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top