ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα χυδαία μηνύματα για τον Νικολαΐδη και η απάντηση της Δώρας Τσαμπάζη

nikolaidis alex
Ένα χυδαίο μήνυμα που έλαβε πρόσφατα από χρήστη του διαδικτύου ανήρτησε στο Instagram η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη. Οι «μακεδονομάχοι», τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Ολυμπιονίκη και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζουν να τον φοβούνται.

nikolaidis

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, Δώρα Τσαμπάζη, απάντησε αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η τοξικότητα δεν γνωρίζει πένθος, απώλεια, συναισθήματα. Είναι εκεί, βρίσκεται στους σκατάνθρωπους μέσα και ανά πάσα στιγμή πετάγεται. Μην γίνεις σαν τον Νίκο, μην γίνει σκατάνθρωπος».

Λίγες ώρες αργότερα η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, ανήρτησε τα μηνύματα που λάμβανε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που το 2019 ανέλαβε κομματικά καθήκοντα. Υπήρχαν ακόμα και χρήστες που του εύχονταν να πάθει καρκίνο. Και σε αυτούς απευθύνθηκε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, λέγοντάς τους: «Όσο για εσένα, φίλε μου, που είχες ευχηθεί τότε το 2019 καρκίνο στον άντρα μου, ένα έχω να σου πω, συγχαρητήρια. Έγινε η επιθυμία σου πραγματικότητα, ελπίζω να κοιμάσαι πολύ πιο ήσυχος τα βράδια . Εγώ πάλι σου εύχομαι υγεία, να μην χρειαστεί να μάθεις ποτέ, τι θα πει καρκίνος στην οικογένειά σου […]».

You may also like

Comments are closed.