ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα εκλογικά τμήματα για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα

συριζα

Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, ενόψει της επικείμενης εσωκομματικής διαδικασίας, γίνονται γνωστά τα εξής:

«10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» είναι το κεντρικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ γιατί, όπως στοχεύει και η καμπάνια «Το αύριο ξεκινά από εμάς».

Με ορίζοντα την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 οΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη 10 εκλογικών κέντρων και 17 εκλογικών τμημάτων σε ολόκληρο το νομό Αχαΐας. Ειδικότερα, στον οικιστικό ιστό της Πάτρας θα λειτουργήσουν 10 εκλογικά τμήματα σε 7 εκλογικά κέντρα καλύπτοντας όλες τις δημοτικές ενότητες του καλλικρατικού Δήμου Πατρέων.

Επίσης, θα λειτουργήσουν εκλογικά τμήματα στις έδρες πρώην καποδιστριακών δήμων στους Δήμους  Αιγιάλειας (Αίγιο και Ακράτα), Καλαβρύτων (Καλάβρυτα και Κλειτορία) και Ερυμάνθου (Χαλανδρίτσα και Σταυροδρόμι Τριταίας). Στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας θα υπάρξει ένα εκλογικό τμήμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Κάτω Αχαΐα.

Η ανάπτυξη όλων αυτών των εκλογικών τμημάτων σε όλη την επικράτεια της Αχαΐας έχει ως στόχο τη μέγιστη συμμετοχή της κοινωνίας και τη μετατροπή της 10ης Σεπτεμβρίου σεπολιτικό γεγονός πέρα από τα κομματικά όρια και απευθυνόμενο στη νέα γενιά και τηνκοινωνική πλειοψηφία.

10 septemvrioy eklogika ahaia 04092023

 

You may also like

Comments are closed.