ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τα γενέθλια της Άντας Παπανδρέου -Έσβησε κεράκι με την κόρη της, Μαργαρίτα

Facebook
Twitter

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν μια ευκαιρία για την Άντα Παπανδρέου να βρεθεί κοντά στην κόρη της και να σβήσει ένα ροζ κεράκι για τα γενέθλιά της.

Φορώντας εορταστικό καπέλο, αδυνατισμένη και με πιο ξανθά μαλλιά από αυτά που είχαμε συνηθίσει, η επί 26 χρόνια σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου άκουσε το happy birthday από την κόρη της, Μαργαρίτα, σε ένα δείπνο υπό το φως του φεγγαριού.

«Happy birthday to the youngest mom» (χρόνια πολλά στη νεότερη μαμά) έγραψε στο instagram η Μαργαρίτα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της και μια μόνη της την Άντα Παπανδρέου να σβήνει το κεράκι.

Αμακιγιάριστη, με ένα απλό λευκό μπλουζάκι, η Άντα Παπανδρέου πόζαρε για χατίρι της κόρη της. Είναι από τις ελάχιστες φορές που τη βλέπουμε τα τελευταία επτά χρόνια από τότε που αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους με τον πρώην πρωθυπουργό.

Την τούρτα πάντως την έκοψε λίγο νωρίτερα, προφανώς για να είναι μαζί με την κόρη της, αφού τα γενέθλιά της είναι στις 14 Ιουνίου, δύο ημέρες πριν από αυτά του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη και αύριο, Πέμπτη 16 Ιουνίου, κλείνει τα 70 του χρόνια.

tfvurhsnpt62aa1fb5cb013
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top