Τα Καλάβρυτα γίνονται ο απόλυτος μουσικός προορισμός: Συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες και φεστιβάλ στο Χιονοδρομικό

Μπορεί οι επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται, όμως οι πληροφορίες θέλουν την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Καλαβρύτων να έχει ολοκληρώσει μια εξαιρετική προετοιμασία, μετατρέποντας την ιστορική περιοχή στον απόλυτο πολιτιστικό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι. Το πρόγραμμα που σχεδιάζεται είναι πιο πλούσιο από κάθε άλλη φορά, με δράσεις που απλώνονται σε όλο τον Δήμο και συναυλίες που αναμένεται να συγκεντρώσουν πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν ήδη «κλειδώσει» μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Στέφανος Κορκολής, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι μερικοί μόνο από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες που θα «ντύσουν» μελωδικά τις καλοκαιρινές βραδιές στα Καλάβρυτα. Οι προσπάθειες του Δήμου και της αρμόδιας αντιδημαρχίας δείχνουν μια ξεκάθαρη πρόθεση για ποιοτική αναβάθμιση των εκδηλώσεων, προσφέροντας στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες.

- Διαφήμιση -

Το βουνό που «τραγουδά» Η μουσική κίνηση όμως δεν σταματά εκεί. Αν στις παραπάνω συναυλίες προσθέσουμε και τα σχήματα που θα πλαισιώσουν το μεγάλο φεστιβάλ που διοργανώνει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, γίνεται σαφές ότι οι φίλοι της μουσικής έχουν φέτος πολλούς και σοβαρούς λόγους να «ανέβουν στο βουνό». Ο συνδυασμός του μοναδικού φυσικού τοπίου του Χελμού με τις φωνές κορυφαίων ερμηνευτών δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στην τοπική τουριστική κίνηση.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Google Logo Προσθήκη του Politeianews.gr στην Google
spot_img
spot_img

Ροή Ειδήσεων

Οι ειδησεις σημερα

Δείτε επίσης

Σχετικο περιεχομενο
spot_img