ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τα καλοκαιρινά σχήματα στις πίστες που υπόσχονται «καύσωνα» κεφιού

Facebook
Twitter
6Q6dcxaWzHkgE0mMtasd1i8R6HY

Καλοκαιράκι και το κορμί θέλει να κουνηθεί σαν χέλι… Ποιοι καλλιτέχνες θα μας κρατήσουν άραγε συντροφιά στις καλοκαιρινές πίστες; Καυτό το ερώτημα, αφού η νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα είναι το παν. Οι θερινές βραδιές θέλουν χορό και πάνω στο τραπέζι. Ποιοι τραγουδιστές και ποιες τραγουδίστριες θα τα σπάσουν για εμάς στην παραλιακή και ποιοι θα κάνουν συναυλίες στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο με πανσέληνο και δροσερό αεράκι;

pistes07648
Λένα Ζευγαρά
pistes07647
Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η παραλιακή κρατά τα σκήπτρα στην διασκέδαση του καλοκαιριού για ακόμη μία σεζόν. Ετσι βλέπουμε ουρές τα Παρασκευοσαββατοκύριακα τόσο στο Vogue Club, όπου τραγουδούν ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ρία Ελληνίδου, όσο και στη Fantasia με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Λένα Ζευγαρά, αλλά και στο Posidonio με τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίκο Απέργη. Μάλιστα, το «Τι να πεις για μένα» του Κωνσταντίνου Αργυρού κάνει τον κόσμο να διονυσιάζεται στην παραλιακή.

Χαμός γίνεται και στο ΥΤΟΝ με τον Νίκο Βέρτη, αλλά και στο Club 22 με τον Πάνο Κιάμο, τη Μαλού και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ το κέφι φουντώνει στο Romeo Club με τους Ελλη Κοκκίνου και Λευτέρη Πανταζή. Η Αννα Βίσση μάς αποχαιρέτησε στο Hotel Ερμού και ανακοίνωσε τα θερινά σχέδιά της. Η μεγάλη περιοδεία της «Προτιμώ…» ξεκινά 1/7 από τη Θεσσαλονίκη και θα την κρατήσει στον δρόμο έως και 18/9 με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα για να τη χαρούν οι φανατικοί θαυμαστές της. Υπέροχα πάει στο Lux της λεωφόρου Συγγρού η Κατερίνα Λιόλιου, όπου μετρά το ένα sold out πίσω από το άλλο κάθε Παρασκευή και Σάββατο, χάρη στις μεγάλες της επιτυχίες «Νοικιάστηκε» και το «Η γυναίκα της ζωής σου». Συμπαραστάτες της, ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

pistes07646
Μαλού Κυριακοπούλου
pistes07645
Πάνος Κιάμος

Από την άλλη μεριά, ο Αντώνης Ρέμος έχει ήδη αρχίσει συναυλίες σε Γερμανία και ΗΠΑ. Αλλά και ο Νίκος Οικονομόπουλος θα δώσει συναυλίες στην Ελλάδα, προτού χαλαρώσει για τις απαραίτητες διακοπές του. Αλλά και η Καίτη Γαρμπή θα είναι με τον ανερχόμενο Γιώργο Λιβάνη στο καλοκαιρινό Lav Stage στην παραλιακή, σε μια μείξη του παλιού με το νέο και ένα ρεπερτόριο όπου και οι δύο το κατέχουν καλά. Κακά τα ψέματα, ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος ο χειμώνας που πέρασε για την αθηναϊκή νύχτα, η οποία γνώρισε ξανά λαμπρές στιγμές, με τα μαγαζιά ασφυκτικά γεμάτα και τους θαμώνες να χαίρονται δυνατά σχήματα, αλλά και μοναχικούς σταρ που το πήραν πάνω τους το λαϊκό πρόγραμμα και θριάμβευσαν.

Στους νικητές ήταν αναμφίβολα ο Nίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος ευτύχησε να πει το εμβληματικό ζεϊμπέκικο «Εκπτωτος άγγελος» -από τα τραγούδια που γράφονται για να μείνουν-, το οποίο έγινε σουξέ μέσα σε ένα 24ωρο, κάτι αρκετά σπάνιο για τραγούδι στην εποχή μας. Ο «Εκπτωτος άγγελος», το οποίο έγραψαν ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Νίκος Γρίτσης, έδωσε ακόμη περισσότερη ώθηση στον Νίκο Οικονομόπουλο και τον έκανε φέτος Number 1. Από το φθινόπωρο και μέχρι το τέλος Απριλίου, όταν ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη Fantasia του Κώστα Μπερτάκη, στο μαγαζί δεν έπεφτε καρφίτσα. Ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγουδούσε για κάτι παραπάνω από 3,5 ώρες κάθε βράδυ, με το κοινό του να παραληρεί.

pistes07644
Λευτέρης πανταζής
pistes07643
Νίκος Οικονομόπουλος

Εξαιρετική σεζόν, όμως, έκανε στο NOX των Μαροσούλη και Κοτταρίδη και ο Αντώνης Ρέμος, έχοντας δίπλα του την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα. Ο δημοφιλής ερμηνευτής, έχοντας στο σεντούκι του νέα τραγούδια, έζησε μεγάλα βράδια, με τα λουλούδια πολλές φορές να τον σκεπάζουν από τη μέση και πάνω μέχρι το πρωί. Αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μεγάλη ζημιά στη Θεσσαλονίκη ,αφού οι εμφανίσεις του τραγουδιστή ήταν sold out.

Πολύ καλά τα πήγε και ο Σάκης. Η σύμπραξη του Σάκη Ρουβά με τις ΜΕΛΙSSES στο Eναστρο του Κώστα Ματσίκα ήταν το πιο cool σχήμα της χειμερινής σεζόν και αυτό που τράβηξε πολύ γνωστούς γόνους εφοπλιστικών οικογενειών και πιο νεαρές ηλικίες. Οι καψούρηδες ξεδίψασαν λίγο πιο δίπλα, στην Ακτή Πειραιώς, όπου η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιάννης Κακοσαίος έκαναν το back to back για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, βαδίζοντας στον ίδιο λαϊκό δρόμο. Η Θεοδωρίδου παραμένει αναμφισβήτητα η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και ξετρελαίνει τους νέους στα βιντεάκια στο ΤikΤok της. Τι να γράψουμε για τη Μαρινέλλα; Τα λόγια είναι περιττά, όπως λέει και μια από τις τεράστιες επιτυχίες της, αφού στα 85 της χρόνια εξακολουθεί να είναι απίστευτη στη σκηνή και μια κατηγορία από μόνη της.

pistes07642
Κατερίνα Λιόλιου
pistes07641
Ελλη  Κοκκίνου

Οι εμφανίσεις της με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου στο NOX τις Τετάρτες, που τέλειωσαν πρόσφατα, προσέλκυσαν μέχρι και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο οποίος δεν συνηθίζει τέτοιες εξόδους. Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος επέστρεψε τον Μάρτιο στη νυχτερινή Αθήνα, εμφανίστηκε στο Anodos, κουβαλώντας μια δυναμική δεκαετιών και συγκέντρωσε όλο… το χαρτί. Μοναδικά πήγαν ο Γιώργος Σαμπάνης με τη Δέσποινα Βανδή στον Βοτανικό. Η τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της, με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη να τη ρένει με λουλούδια από κάτω από την πίστα. Να σημειωθεί ότι τον επόμενο χειμώνα η Δέσποινα Βανδή θα τραγουδήσει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν καλή για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος ύστερα από δύο θριαμβευτικές χρονιές στο Κέντρο Αθηνών μετακόμισε στο Φωταέριο του Γιώργου Πετρογιάννη και δεν έπεισε το κοινό του. Ελπίζουμε σύντομα θα ανασυνταχθεί -να ξεπεράσει τα οικογενειακά του προβλήματα-, ώστε να κάνει ένα δυνατό come back στη νύχτα, από αυτά που έχτισαν τον μύθο του και τον έκανα τον Μαζώ μας.

pistes0764
Κωνσταντίνος Αργυρός
pistes07649
Θοδωρής Φέρρης
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top