ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Mega Yacht πάνε Αστακό και η Πάτρα… αλλού «αρμενίζει»

4 1
Το δρόμο για νέες υπερπολυτελείς επενδύσεις στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας ανοίγει η πώληση κρατικού οικοπέδου 108 στρεμμάτων προς την εταιρεία Αστακός Τέρμιναλ ΑΕ.

Το συμβόλαιο υπέγραψε η ΕΤΑΔ, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης και αξιοποίησης της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.

Έτσι, στο όμορο της Ναυτιλιακής Βιομηχανικής Περιοχής (ΝΑΒΙΠΕ) ακίνητο, στη θέση Πλατυγιάλι της Κοινότητας Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, πρόκειται να αναπτυχθούν νέες πολυτελείς επενδύσεις.

Στόχος των επενδυτών είναι να καταστεί η περιοχή προορισμός πλουσίων, καθώς υπάρχουν σχέδια για υπερπολυτελείς κατοικίες και τουριστικές υποδομές πέντε αστέρων, αλλά και για την ανάπτυξη μίας από τις μεγαλύτερες μαρίνες στον κόσμο, με δυνατότητα φιλοξενίας πολυτελών σκαφών, Mega Yachts. Για την Πάτρα η ιδέα της κατασκευής μαρίνας Mega Yacht έχει «πέσει» εδώ και χρόνια! Είδατε να γίνει κάτι; Φυσικά και όχι! Μέχρι και ο Αστακός ξεπέρασε την αχαϊκή πρωτεύουσα!

Κ. Φλαμής

You may also like

Comments are closed.

eforia dilwseis art ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφορία – Συμψηφισμός: Παγίδες ακόμη και για όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες, αλλά ενήμερες οφειλές

Οι συμψηφισμοί φορολογικών οφειλών και φορολογικών απαιτήσεων των φορολογουμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις ουσιώδεις, καθώς διευκολύνουν ...