ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Τι ψάχνουν οι του “Ανθρωποκτονιών” για την εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση; – Κλιμάκιο έρχεται Πάτρα

okecsjudcu60b48c1066159
Μετά την εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση ήταν σύμφωνα με πληροφορίες άμεση η επικοινωνία με την Πάτρα του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.. Και μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι εντός των ημερών θα φθάσει στην Αχαΐα κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα.

Σκοπός είναι να περάσουν από «κόσκινο» όλες οι υποθέσεις που είχαν απασχολήσει την τελευταία δεκαετία και σχετίζονται με τον χώρο της νύχτας, κι όχι μόνο.

Επίσης λέγεται πως σε όσα ερευνά η αστυνομία μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση στη Βάρη Αττικής, εμπεριέχεται και το σενάριο του να υπάρχει συσχετισμός και με κάποια υπόθεση που να αφορά ή να σχετίζεται και με Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Μπερδέσης, τα τελευταία δυο χρόνια είχε μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα. Αναλυτές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, τονίζουν ότι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία.

Την ίδια ώρα το όχημα του πυγμάχου γίνεται φύλλο και φτερό, ενώ οι αστυνομικοί σαρώνουν τις κάμερες της περιοχής για να διαπιστώσουν πως έφθασε και πως έφυγε ο δολοφόνος με το καλάζνικοφ.

Οι εκτελεστές που πιθανότατα είχαν βάλει στο μικροσκόπιο την καθημερινότητα του Μπερδέση και γνώριζαν το πρόγραμμά του, ήξεραν ότι γύρω στις 9 θα έφευγε από τον όμιλο πυγμαχίας και έστησαν τη φονική ενέδρα.

Αφού έφθασαν στο σημείο με ένα SUV, πλησίασαν και πριν ο 39χρονος προλάβει να αντιδράσει, άδειασαν πάνω του το καλάζνικοφ.

You may also like

Comments are closed.