ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταξιτζής για τα δύο κιλά χασίς που βρέθηκαν στην κατοχή του: «Αφέψημα κατά του στρες, τα βράζω και τα πίνω»

peripoliko astinomia 1536x1162 1

Με δύο κιλά χασίς εντοπίστηκε στην κατοχή του γνωστός οδηγός ταξί από την Χαλκίδα, ο οποίος κατηγορείται από τις Αρχές της Εύβοιας για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το evima, ο συλληφθείς, ο οποίος διαθέτει πολυτελές ταξί, ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, διαφοροποιεί την προανακριτική του κατάθεση όσον αφορά τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στην κατοχή του, θέλοντας να υποστηρίξει πως αφορά προσωπική χρήση αφού εδώ και χρόνια συνηθίζει το βράδυ να βράζει και να πίνει χασίς αντί για τσάι, ως τρόπο για να ηρεμήσει.

Το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χαλκίδας με ειδικά εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ουσιών αστυνομικό σκύλο έκαναν έρευνα στην κατοικία του κατηγορούμενου ο οποίος αρχικά τους παρέδωσε μόλις 21 γραμμάρια χασίς, τα οποία και έκρυβε μέσα σε πλαστική ντουλάπα στη βεράντα του.

Στην αποθήκη του σπιτιού βρέθηκαν δύο νάιλον σακούλες, που περιείχαν συνολικά 2,1 κιλά χασίς και στο σαλόνι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 4.450 ευρώ, τα οποία, κατ΄ εκτίμηση των αρχών, προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών.

Στην προανάκριση, φέρεται να υποστήριξε πως για προσωπική χρήση προόριζε μόνο τα 21 γραμμάρια και ότι τα δύο κιλά χασίς ανήκαν σε έμπορο ναρκωτικών αλβανικής καταγωγής, για τον οποίον και… εκτελούσε χρέη «αποθήκης», φυλάσσοντας το εμπόρευμα.

Ο οδηγός ταξί, ο οποίος έχει απασχολήσει και το παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών, οδηγήθηκε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στον ανακριτή συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

You may also like

Comments are closed.