ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Ανοίγει ο κύκλος των κατηγορουμένων

Οι Αρχές ανοίγουν εκ νέου τον κύκλο των ερευνών και αναμένεται να θέσουν περισσότερα πρόσωπα στο στόχαστρο.

tempi aposolinosi 768x480 1

Ανοίγει ο κύκλος των κατηγορουμένων για την τραγωδία στα Τέμπη, αφού πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή διάφορα πρόσωπα τα οποία γνώριζαν στοιχεία για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Έτσι, βάσει αυτών των καταθέσεων, οι Αρχές ανοίγουν εκ νέου τον κύκλο των ερευνών και αναμένεται να θέσουν περισσότερα πρόσωπα στο στόχαστρο, στο πλαίσιο της έρευνας για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο του MEGA, ο εφέτης ανακριτής έχει ήδη εξετάσει μάρτυρες, από εργαζόμενους του ΟΣΕ μέχρι συνδικαλιστές της Hellenic Train που είχαν κρούσει των κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την ασφάλεια των τρένων στο παρελθόν, ξεχωριστά από τις κλήσεις που έστειλε στους δύο εμπειρότερους σταθμάρχες από τον 59χρονο που είχε βάρδια το μοιραίο βράδυ.

Πλέον, βάσει των καταθέσεων και το απολογιών που αναμένονται τις επόμενες, ο εφέτης ανακριτής θα κρίνει ποιους θα καλέσει ως κατηγορούμενους στην επόμενη φάση.

Άλλωστε, ήδη εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η απολογία των άλλων δύο σταθμαρχών, του έμπειρου και του συμβασιούχου, οι οποίοι είχαν φύγει νωρίτερα από τη βάρδια τους, το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία τους θα προσπαθήσουν να ελαφρύνουν τη θέση τους, με τον συμβασιούχο σταθμάρχη να αναμένεται να υποστηρίζει ότι δεν ήταν υποχρεωμένος να μείνει στη βάρδια μέχρι τις 23:00.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

tv ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Συνέλαβαν 3 άτομα με… 1370 πελάτες… με παράνομους αποκωδικοποιητές συνδρομητικής τηλεόρασης

Εξαρθρώθηκε, μετά από διεξοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν ...

Comments are closed.