ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στην επιδότηση του πετρελαίου κίνησης

ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΥΣΙΜΑ

Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής τέλος η επιδότηση στην αντλία του πετρελαίου κίνησης.

Την Παρασκευή το βράδυ θα τελειώσει η επιδότηση των 0,15 λεπτών/λίτρο του πετρελαίου κίνησης, έτσι από το Σάββατο ή θα πρέπει να υπάρξει μία νέα ανακοίνωση για επιδότηση ή αλλιώς υπάρχει περίπτωση να φτάσει το πετρέλαιο κίνησης να είναι πιο ακριβό από την βενζίνη, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών.

Αποκλειστικές πληροφορίες της Χριστίνα Κοραή, αναφέρουν ότι από τα μεσάνυχτα της Παρασκευή τελειώνει η επιδότηση στην αντλία του πετρελαίου κίνησης.

Ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση της κυβέρνησης είναι ότι η τιμή μπρετ στο βαρέλι ήταν στα 120 δολάρια και τώρα βρίσκεται γύρω στα 85 δολάρια, σύμφωνα με επικοινωνία που είχε η Χριστίνα Κοραή με αρμόδιο στέλεχος της κυβέρνησης για το ζήτημα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα υπάρχει η σκέψη τα ποσά της επιδότησης του πετρελαίου κίνησης να μεταφέρονται στο επίδομα θέρμανσης.

Δύο σενάρια στο τραπέζι των «27» για το πλαφόν στο φυσικό αέριο

Στο πρώτο σενάριο υπάρχει σταθερό πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου στα 250 δολάρια και το δεύτερο σενάριο προβλέπει κυμαινόμενο πλαφόν, καθώς δύο είναι οι μεγάλες αγορές, η Ευρώπη και η Ασία, μέσα από αυτές τις δύο μεγάλες αγορές να βγει ένας μέσος όρος.

You may also like

pater antwnios348 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: «Έβγαζε το παντελόνι του 19χρονου και τον χάιδευε» – Όλα ψέματα, απαντά ο πατέρας Αντώνιος

Καθημερινές είναι οι καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντώνιου και άλλων στελεχών της Κιβωτού του Κόσμου για κακοποιητικές συμπεριφορές ...

Comments are closed.