ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Τέλος» το ποτό για τη βασίλισσα Ελισάβετ, κατ’ εντολή γιατρών

Facebook
Twitter
Όταν είσαι η βασίλισσα, δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν – εκτός, προφανώς, από την ομάδα των γιατρών σου. Οι γιατροί της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ της συνέστησαν να σταματήσει να πίνει αλκοόλ ενόψει του εορτασμού της πλατινένιας επετείου της στις 6 Φεβρουαρίου 2022-η εκδήλωση που σηματοδοτεί τα 70 χρόνια της ως βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου-σύμφωνα με το Vanity Fair.

«Αλκοόλ τέλος» δήλωσε μια πηγή.«Οι γιατροί της θέλουν να βεβαιωθούν ότι είναι όσο το δυνατόν πιο υγιής».

Παρά το γεγονός ότι η Ελισάβετ δεν ήταν γνωστή ως διάσημη «πότης» τουλάχιστον δημόσια, ήταν από καιρό γνωστό ότι απολάμβανε αλκοολούχα ποτά, αν και οι αναφορές σχετικά με την έκταση της κατανάλωσης ποικίλλουν ​​- συμπεριλαμβανομένης μιας υποτιθέμενης λανθασμένης αναφοράς το 2017- ότι έπινε τέσσερα κοκτέιλ κάθε μέρα.

Από την πλευρά της, το Vanity Fair γράφει ότι, μέχρι τις πρόσφατες ιατρικές συμβουλές, η βασίλισσα έπινε ένα ποτό «τα περισσότερα βράδια» – συνήθως ένα ποτήρι γλυκό κρασί με δείπνο και στη συνέχεια συχνά ένα dry μαρτίνι τα βράδια, καθώς και το περιστασιακό ποτήρι κρασί πριν τον ύπνο. Έχει επίσης αναφερθεί τακτικά ότι η βασίλισσα είναι θαυμάστρια του Dubonnet και του gin.

«Η βασίλισσα έχει πει να εγκαταλείψει το βραδινό της ποτό, το οποίο είναι συνήθως μαρτίνι», είπε οικογενειακός φίλος στο περιοδικό. «Δεν είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση γι ‘αυτήν, δεν είναι πολύ οπαδός του ποτού, αλλά φαίνεται άδικο το γεγονός ότι σε αυτή τη φάση της ζωής της πρέπει να εγκαταλείψει μία από τις ελάχιστες απολαύσεις».

Αλλά ακόμα και χωρίς να πιει, το αλκοόλ εξακολουθεί να είναι μέρος της βασιλικής ζωής: Η βασίλισσα έχει δύο διαφορετικά τζιν που παράγονται από τις κατοικίες της: Τόσο το παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο και το σπίτι του Σάντρινγκχαμ έχουν τη δική τους επίσημη κάβα. Η βασίλισσα έχει επίσης δώσει την «ευλογία» της στα επίσημα αφρώδη κρασιά και την μπύρα.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top