Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δέηση στην Μητρόπολη έκαναν οι αδελφές, οι γιοι και οι νύφες του

Facebook
Twitter

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται για έκτη μέρα στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου της Αθήνας, ο τέως βασιλιάς Κωσταντίνος μετά από οξύ εγκεφαλικό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, βρίσκεται στην μονάδα εντατική θεραπείας με αναπνευστική ανεπάρκεια χωρίς να είναι διασωληνωμένος, ωστόσο η επαφή του με το περιβάλλον είναι περιορισμένη.

Ο 82χρονος υπέστη εγκεφαλικό την περασμένη εβδομάδα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το μεσημέρι της 5ης Ιανουαρίου όπου οι γιατροί τον σταθεροποίησαν, αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια η υγεία του είναι επιβαρυμένη, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα αγωνιώδης για τους συγγενείς του.

Τα αναπνευστικά προβλήματα, ένα ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγους μήνες, ο κορονοϊός από τον οποίο ασθένησε και άλλα προβλήματα, τον είχαν υποχρεώσει να νοσηλευτεί πολλές φορές μέσα στο 2021 και το 2022.

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ
Όλη η οικογένεια στο πλευρό του

Σύμφωνα με πληροφορίες, σύσσωμη η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Τα παιδιά του, τα οποία διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, έχουν έρθει στην Αθήνα, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται και οι αδελφές του, βασίλισσα Σοφία και Ειρήνη, από την Ισπανία.

ΓΑΜΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου, τα μέλη της οικογένειας έσπευσαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στην Μητρόπολη των Αθηνών, όπου σύμφωνα με την εφημερίδα ONTime πραγματοποίησαν δέηση για την υγεία του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης βρέθηκαν εκτός από τις δύο αδελφές του τέως βασιλιά, οι γιοι του Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος και οι νύφες του Μαρί Σαντάλ, Τατιάνα Μπλάτνικ και Νίνα Φλορ.

ΓΑΜΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

Στο πλευρό του τέως βρίσκονται και τα εννέα εγγόνια του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο όγδοος όροφος του νοσοκομείου όπου βρίσκεται ο Κωνσταντίνος δίνοντας μάχη για τη ζωή του, θυμίζει σκηνικό “Game of thrones”, αφού συνυπάρχουν μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας αλλά και τα μέλη του βασιλικού οίκου της Ισπανίας.

τέως βασιλιάς Κωνσταντίνοςmagnifing

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως βασιλιάς με τη σύζυγό του, είχαν μετακομίσει στο Κολωνάκι από το Πόρτο Χέλι την περασμένη άνοιξη, προκειμένου να παρακολουθείται από τους γιατρούς του και να βρίσκεται κοντά στο ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλεύεται και σήμερα.

Τον Ιανουάριο του 2022 είχε νοσήσει με κορονοϊό, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία και ακολούθως, µε πνευµονικό οίδηµα.

πηγή Thetoc

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top