ΚΟΣΜΟΣ

Θα είναι παρούσα η βασίλισσα Ελισάβετ την Κυριακή στην Ημέρας Μνήμης

basilissa elisabet
Αν και έχει υποχρεωθεί τον τελευταίο καιρό να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της έπειτα από σύσταση των γιατρών, η βασίλισσα Ελισάβετ, θα συμμετάσχει, όπως αναμενόταν, στην τελετή της Ημέρας Μνήμης αυτή την Κυριακή στο Λονδίνο, έγινε σήμερα γνωστό από το παλάτι.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται δεν θα παραστεί σε μια άλλη εκδήλωση την Τρίτη.

Σημειώνεται ότι η 95χρονη βασίλισσα, η οποία πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα, χρειάστηκε να παρατείνει το διάστημα ανάπαυσης που της είχαν συστήσει οι γιατροί, με αποτέλεσμα να ακυρώσει τη συμμετοχή της αυτό το Σάββατο στην εκδήλωση Μνήμης, το οποίο αποτίνει φόρο τιμής στους Βρετανούς στρατιώτες και αυτούς της Κοινοπολιτείας.

Ωστόσο, όπως είχε η ίδια διατυπώσει τη «σθεναρή πρόθεσή» της πριν από δύο εβδομάδες, η βασίλισσα θα δώσει το «παρών» στην τελετή, αυτήν την Κυριακή, στο κενοτάφιο του Λονδίνου, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου του Μπάκινγχαμ.

Η μεγαλειότητά της θα παραστεί στην τελετή «από το μπαλκόνι του κτιρίου» του υπουργείου Εξωτερικών, γίνεται ακόμα γνωστό από την ανακοίνωση.

«Ακολουθώντας τις πρόσφατες συμβουλές των γιατρών της, η βασίλισσα αποφάσισε να μην παραστεί στη γενική σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας, την Τρίτη 16 Νοεμβρίου» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ