Θα “βουλιάξει” η Πάτρα – Στο 96% η πληρότητα για το καρναβάλι στη “Booking”

Facebook
Twitter

Μπαίνουμε πλέον στην αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, όμως για την επισκεψιμότητα της φετινής διοργάνωσης και τον κόσμο που θα έρθει το τελευταίο τριήμερο στην Πάτρα για να καρναβαλιστεί, το πράγμα έχει φανεί από νωρίς.

Η Πάτρα θα… βουλιάξει από τον κόσμο! Μετά από τρία χρόνια ακύρωσης των παρελάσεων εξαιτίας της πανδημίας η επιθυμία για καρναβάλι είναι μεγάλη όχι μόνο στους πατρινούς, αλλά και εκτός της πόλης, αν κρίνουμε από το ενδιαφέρον που υπάρχει για διανυκτερεύσεις το τελευταίο τριήμερο.

Κορυφώθηκε το διάστημα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου και πλέον έχοντας μπει στον Ιανουάριο αναμένεται να απογειωθεί αφού με δυσκολία πλέον θα μπορεί να βρει κανείς κατάλυμα από τα μέσα του μήνα και μετά.

Τέτοια είναι η ζήτηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού η πληρότητα στην booking έχει φτάσει ήδη τα 96%, ενώ ελάχιστη είναι η διαθεσιμότητα για τις ίδιες μέρες στην πλατφόρμα της Airbnb.

Μεγάλη είναι η ζήτηση, όμως ανεξαρτήτου πλατφόρμας (στα δωμάτια δηλαδή που δεν δηλώνονται σε πλατφόρμες από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις) και στα ξενοδοχεία με την πληρότητα να έχει φτάσει ήδη το 70% και να υπάρχει μια ανοδική τάση που έχει ξεκινήσει από αρκετά νωρίς και η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Θα ανοίξουν και τα εποχικά

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το τελευταίο τριήμερο όλα τα ξενοδοχεία θα είναι στο 100% της πληρότητας τους και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ανοίξουν και τα περισσότερα από τα εποχικά ξενοδοχειακά καταλύματα που βρίσκονται περιφερειακά της Πάτρας για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού.

Κι σε αυτά η πληρότητα, με βάση τις εκτιμήσεις και το ενδιαφέρον του κόσμου, αναμένεται να φτάσει στο 100%. Τέλος, αξιοσημείωτο του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον επισκεπτών ακόμα και για την τελετή έναρξης. Κάτι που έχει να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top