ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Θεαματική αύξηση των κρουσμάτων στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας – Έκκληση του Δημάρχου

Facebook
Twitter
Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η εξάπλωση του κορονοϊού στα όρια της Δυτικής Αχαΐας. Είναι χαρακτηριστικό ότι προ διμήνου στα όρια του Δήμου, υπήρχαν δύο μόνο κρούσματα, με το ένα νοσηλευόμενο και το άλλο σε κατ’ οίκον θεραπεία. Αυτήν την περίοδο, δύο μήνες μετά, έχει καταγραφεί τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων ενώ είναι πολλαπλάσιος ο αριθμός τόσο των συνδημοτών που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, όσο και αυτών που βρίσκονται σε κατ’ οίκον απομόνωση.

 

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς ανέφερε: «Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να χτυπήσω όσο δυνατά γίνεται την καμπάνα του κινδύνου. Η κορύφωση του τρίτου κύματος της πανδημίας αφορά εξίσου και το Δήμο μας ενώ τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή για τη διάδοση της πανδημίας μας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά.

«Απευθύνω έκκληση σε όλους. Ας τηρήσουμε με αυστηρότητα τα μέτρα προστασίας, όπως είναι οι μάσκες, οι αποστάσεις και η ατομική καθαριότητα. Απευθύνω έκκληση και προς την πολιτεία. Η έναρξη των εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας στην Κάτω Αχαΐα είναι παραπάνω από επείγουσα. Ας μην επιτρέψουμε στην φυσιολογική κόπωση να μας διαλύσει. Είναι στο χέρι μας να βγούμε από αυτήν την περιπέτεια με το μικρότερο δυνατό κόστος», κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top