ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σε Αχαϊκή Πολιτεία και Match Αχαΐας ο Θεμιστοκλής Μπάκας – “Γιατί αποφάσισα να είμαι υποψήφιος βουλευτής”…

Facebook
Twitter

Τα γραφεία των εφημερίδων Αχαϊκή Πολιτείας και Match Αχαΐας επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Θεμιστοκλής Μπάκας έχοντας την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την καθ’ όλη επιτυχημένη προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της Ενημέρωσης των Αχαιών πολιτών, μέσω του Αθλητικού αλλά και Πολιτικού εβδομαδιαίων φύλλων (Match Αχαΐας και Αχαϊκή Πολιτεία αντίστοιχα).

IMG 1121 IMG 1119

Συναντήθηκε με τους εκδότες Γιάννη Ασκούνη και Ξαβέριο Καρούνια και με το δημοσιογράφο Αχιλλέα Ροδίτη, αναπτύσσοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην δύσκολη απόφαση να κατέβει στον στίβο της πολιτικής, όντας ένας από τους πολυτάλαντους και πολυάσχολους επαγγελματίες, με έναν κύκλο επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα τέτοιο, που δεν αφήνει πολλά περιθώρια χρόνου για ενασχόληση με άλλα ζητήματα, πολλώ δε μάλλον με την πολιτική.

Παρ’ όλα αυτά, όπως ο ίδιος τόνισε, θεωρεί την συμμετοχή του όχι απλά τιμητική, αφού του ζητήθηκε να μπει στον αγώνα, αλλά και “ηθική υποχρέωση απέναντι σε κάθε νέα και νέο, και σε κάθε επαγγελματία, που θέλει κάτι διαφορετικό και ελπιδοφόρο να συμβεί στον τόπο”.

IMG 1116

Διότι, όπως εξήγησε, εκτός από νέος είναι και άνθρωπος που ξέρει την αγορά και εργάζεται νυχθημερόν, γνωρίζοντας τις δυσκολίες, τα “συν” και τα “πλην” κάθε επαγγελματία.

Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τις συνεχείς δηλώσεις του και τις εύστοχες τοποθετήσεις του, στον τομέα του, που είναι η Στεγαστική Πολιτική, η Ανάπτυξη, η Οικονομία, αλλά και το Real Estate, αφού ο ίδιος είναι Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Real Estate, ενώ επί χρόνια τώρα αρθρογραφεί σε εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας, κάνει εκπομπές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, επίσης πανελλαδικής απήχησης, αλλά και συμμετέχει συχνά σε πάνελ αναπτυξιακής ατζέντας, σε αθηναϊκά κανάλια.

IMG 1124 IMG 1126

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top