ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ: Απαράδεκτο το συμβάν

Facebook
Twitter

Σαρωτικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας, προανήγγειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος! 

Όπως είπε χαρακτηριστικά, 10.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους για να ελέγξουν πως τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση θα εφαρμόζονται κατά γράμμα. Εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η Ελληνική Αστυνομία θα φέρει εις πέρας το έργο της με αποτελεσματικό τρόπο, ζητώντας παράλληλα από τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα και να συμπεριφέρονται με ευγένεια στους αστυνομικούς που διενεργούν τους ελέγχους.

Διαβεβαίωσε τους πολίτες πως οι έλεγχοι που διεξάγονται από την ΕΛ.ΑΣ. είναι απολύτως ασφαλείς, αφού στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι αστυνομικοί είναι εμβολιασμένοι, κάνουν τεστ και τηρούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σχολιάζοντας το περιστατικό με τον αστυνομικό στην Πάτρα, που επέδιδε κλήσεις χωρίς να φοράει μάσκα, ο κ. Θεοδωρικάκος το χαρακτήρισε απαράδεκτο. Συμπλήρωσε πως του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, αποφασίστηκε πειθαρχικός έλεγχος και η μετακίνησή του σε άλλη υπηρεσία. Δεν επιτρέπεται αστυνομικός που ελέγχει να μη φορά μάσκα, δήλωσε εμφατικά.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top