ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Θεοδωρικάκος: Ραγδαίες εξελίξεις για Μαλένα και Ίριδα – Δικαίως κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους

oikogeneia patra paidia
Καταιγιστικά θα είναι τα νέα για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα. Για επικείμενες, ραγδαίες εξελίξεις, μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ για το θρίλερ της Πάτρας, ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποκάλυψε ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για τους θανάτους των αδελφών της δολοφονημένης Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

«Δικαίως κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους», έστειλε μήνυμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Κανείς δεν γλιτώνει από τον νόμο, ξεκαθάρισε ο κ. Θεοδωρικάκος, προαναγγέλλοντας ραγδαίες εξελίξεις για άλλα τα δύο νεκρά παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

«Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Θα υπάρξει συνδυαστική ανάλυση με τις ιατροδικαστικές έρευνες και από τις περίπου 60 καταθέσεις που έχουν ληφθεί», είπε στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο υπουργός.

«Κανείς δεν γλιτώνει από τον νόμο. Η έρευνα είναι πολυσύνθετη και εξονυχιστική. Όποιοι εμπλέκονται δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους, αν έχουν στοιχειώδη συνείδηση», επισήμανε.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του υπουργού στον ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ:

You may also like

Comments are closed.