ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκίνηση: Βίντεο κλιπ με μπουζούκια για τον… αξέχαστο μαέστρο Θόδωρο Γεωργόπουλο

31491852 946290015530207 2165784001137082368 o
Την περασμένη Κυριακή έγινε στον Άγιο Νεκτάριο Πατρών το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου και αξέχαστου πατρινού Μαέστρου και Δημιουργού του “Εν Χορδώ”, Θεόδωρου Γεωργόπουλου.

Ωστόσο στη μνήμη του όλοι οι μαθητές του – τα “παιδιά του” όπως τα αποκαλούσε όλα (και το ένιωθε βαθιά) – φρόντισαν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο για τον Δάσκαλό τους. Ένα βίντεο όπου παίζουν με τα μπουζούκια τους, με φόντο εικόνες της πόλης με την οποία συνέδεσε το όνομά του ο ταλαντούχος Μουσικός ο οποίος αν και πασίγνωστος στην Ελλάδα φρόντισε ως το τέλος να μείνει εδώ, πιστός στην ιερή αποστολή του, να διδάξει νότες στους νέους και να τους φωλιάσει στην καρδιά τους την αγάπη για τη μουσική.

Οι μαθητές του, με τα μπουζούκια τους, ετοίμασαν βίντεο κλιπ στη μνήμη του, δηλώνοντας ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον… Θόδωρο. Ότι θα είναι παρών για πάντα! Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ ολοκληρώθηκαν και ήδη το βίντεο κατακλύστηκε από views στο youtube. Ενώ μέσα στο καλοκαίρι κι όταν το επιστρέψουν οι συνθήκες θα δοθούν και τουλάχιστον δύο συναυλίες στη μνήμη του εκλιπόντα Μαέστρου.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο κλιπ:

You may also like

Comments are closed.