Βαρύ πένθος σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και ιδιαίτερα στην περιοχή των Βραχνεΐκων η είδηση του θανάτου της Μάρθας Πλιάκα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.
Η εκλιπούσα υπήρξε μια ιδιαίτερα αγαπητή και δραστήρια προσωπικότητα, με πολύχρονη και ουσιαστική προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα. Είχε συνδέσει στενά τη διαδρομή της με τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων της Πολιτιστικής Δράσης Βραχνεΐκων, συμμετέχοντας ενεργά σε πλήθος παραστάσεων τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και σε θεατρικές σκηνές της Πάτρας.
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί το γεγονός ότι η ίδια είχε φροντίσει να ετοιμάσει το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα, το οποίο δημοσίευσε η οικογένειά της στο Facebook μετά την απώλειά της, απευθύνοντας έναν τελευταίο, ζεστό χαιρετισμό στους ανθρώπους που αγάπησε και συμπορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026, στις 13:00, στον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βραχνεΐκων (η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 12:30), όπου συγγενείς, φίλοι και συναγωνιστές στον πολιτισμό θα πουν το ύστατο χαίρε.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης


