ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Θ. Ντρίνιας: Θα είμαστε παρόντες στις εκλογές του ‘23

Facebook
Twitter

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Σε προηγούμενο φύλλο της «Πολιτείας» γράψαμε για όσους μέχρι τώρα είναι δεδομένο ότι θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πατρέων, όμως ο «Δαίμων» του Τυπογραφείου «χτύπησε».

Διότι από τη δημοσίευση εξαιρέθηκε εκ λάθους η παρουσίαση και του Θεόδωρου Ντρίνια και της δημοτικής κίνησης «ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ». Που υπάρχει από το 2007, πρωτο-κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές το 2014 μπαίνοντας στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ και το 2023 θα δώσει εκ νέου το παρόν στις κάλπες.

«Θα είμαστε ξανά ενεργοί, όπως είμαστε όλα αυτά τα χρόνια. Κι όχι μόνο στις εκλογές, αλλά και μετά από αυτές, όπως είμαστε από την αρχή», τονίζει ο κ. Ντρίνιας. Προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται για μια παράταξη… εκλογών αλλά για μια κίνηση που μένει «ζωντανή» 365 μέρες το χρόνο και καταπιάνεται αφενός με τα προβλήματα της πόλης, για τα οποία κάνει συνεχείς προτάσεις, αφετέρου και με όλα τα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, τους ανθρώπους, τις αγωνίες τους και τις μεταξύ τους σχέσεις. Και πράγματι συμβαίνει αυτό, εδώ που τα λέμε.

Διότι η «ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ» πραγματοποιεί ακατάπαυστα συναντήσεις βάζοντας κάθε φορά ένα «κεντρικό» θέμα συζήτησης. Και το αξιοθαύμαστο είναι ότι οι συναντήσεις αυτές κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων των υποστηρικτών και στελεχών της κίνησης, που συμμετέχουν πάντα και δραστηριοποιούνται ενεργά.

«Δεν είμαστε μια παράταξη αλά καρτ. Είμαστε άνθρωποι που νοιαζόμαστε για την πόλη μας αλλά και για τα όσα αφορούν τον άνθρωπο», εξηγεί ο κ. Ντρίνιας δίνοντας το στίγμα της ομάδας του αλλά και του ίδιου προσωπικά όσον αφορά την παρουσία του στα δημοτικά πράγματα της Πάτρας.

Έτσι, λοιπόν, η παράταξη «ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ» και ο Θεόδωρος Ντρίνιας, θα είναι παρόντες στις δημοτικές εκλογές του 2023.

 

Από την έντυπη έκδοση της Αχαϊκής Πολιτείας:

9 2 e1670928408143

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top