ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πανδημία: Πάει πίσω το άνοιγμα του λιανεμπορίου, τον Απρίλιο η εστίαση

rion nauarxon
Συνεχίζει να κορυφώνεται η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας, με την τρέχουσα εβδομάδα να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, πόσο μάλλον από την στιγμή που τα νοσοκομεία είναι ασφυκτικά γεμάτα.

Ήδη από σήμερα το πρωί (22/3) ο Τπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε επίσημα την επιστράτευση 206 ιδιωτών γιατρών.

Τα συνεχόμενα καθημερινά ρεκόρ ως προς τους συμπολίτες μας που μπαίνουν σε ΜΕΘ, αλλά και το ζήτημα των μεταλλάξεων προβληματίζουν σε μεγάλο βαθμό Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους και όπως φαίνεται το άνοιγμα του λιανεμπορίου θα πάει πίσω χρονικά, δηλαδή στις 5 Απριλίου σύμφωνα με πληροφορίες.

Τον Απρίλιο η εστίαση

Ερώτημα, παραμένει, τι θα γίνει και με την απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων με το αυτοκίνητο, δηλαδή εάν οι περιορισμοί με τον κωδικό 6 στο SMS στο 13033 θα πάνε για τις 29 Μαρτίου ή όχι.

Όσο για την εστίαση, αυτό που θέλει η κυβέρνηση είναι να ανοίξει τον Απρίλιο έτσι ώστε να έχει πρώτα εμβολιαστεί αρκετός αριθμός πολιτών.

Η μεγάλη διάθεση στον εμβολιασμό αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Απρίλιο, όταν και η χώρα μας αναμένεται να λάβει 1.971.000 δόσεις, κάτι που θα αποκλιμακώσει τα περιοριστικά μέτρα.

You may also like

Comments are closed.