Θύμιος Μπουγάς: Έρευνες, προσαγωγές και εξαφάνιση «καρμπόν» – Οι πληροφορίες της «Πολιτείας»

Facebook
Twitter
Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου οδηγήθηκαν νωρίς το βράδυ του Σαββάτου δύο νεαροί,  φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με τα βεγγαλικά στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά που ακόμα παραμένει αγνοούμενος μετά το επεισόδιο bullying.

Πληροφορίες της «Πολιτείας» αναφέρουν ότι από την Αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά 11 άτομα τα οποία συμμετείχαν στην επίθεση. Ωστόσο τόσο αυτοί όσο και οι προσαχθέντες δεν πρόκειται να κρατηθούν μιας και για το συγκεκριμένο περιστατικό έχουν παρέλθει τα όρια του αυτοφώρου. Ωστόσο σε βάρος του συνόλου των ταυτοποιημένων ατόμων σχηματίζεται δικογραφία για την επίθεση σε βάρος του Θύμιου Μπουγά, η οποία αναμένεται να αποσταλεί στον Εισαγγελέα. Προστίθεται δε πως οι δύο που προσήχθησαν έδωσαν καταθέσεις και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τη δράση των νεαρών και σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποιήθηκαν στο οπτικό υλικό διακρίνονται εκτός από τα άτομα και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους. 

Αυτό το αδίκημα αποτέλεσε την αφορμή για να ελεγχθεί το περιστατικό, καθώς ακόμα και στην αναφορά που έκανε ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς στην Αστυνομία, όταν επισκέφθηκε το Α.Τ. Πύργου τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, δεν υπέβαλε κάποια μήνυση σε βάρος των ατόμων που τον παρενοχλούσαν όπως φαίνεται στο πρώτο βίντεο που τον απεικόνιζε στην οδό Ρήγα Φεραίου. Τότε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περιπολικό πραγματοποίησε ελέγχους στην περιοχή για την παρουσία των ατόμων που τον παρενοχλούσαν όμως δεν εντοπίστηκε τίποτα.

Το βίντεο με τις κροτίδες και τα βεγγαλικά – το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε κατέβει από τα social media τις προηγούμενες ημέρες, αλλά κάποιος το έστειλε μετέπειτα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη – καταγράφει αδικήματα και το πρώτο που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αυτεπάγγελτα ήταν να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα και τα οχήματα που εμφανίζονται σε αυτό.

Κύριο μέλημα των Αρχών είναι η ανεύρεσή του και σε αυτή την προσπάθεια έχει κινητοποιηθεί μεγάλο μέρος του Κρατικού Μηχανισμού, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά ίχνη του 39χρονου και να βρεθεί το συντομότερο δυνατό.

ΖΟΥΣΕ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΌΤΑΝ

Πληροφορίες της «Πολιτείας» αναφέρουν πως ο Θύμιος είναι ένας άνθρωπος που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές. Μάλιστα όπως τονίζεται υπήρχαν χρονικά διαστήματα που στο παρελθόν ο ίδιος είχε και πάλι εξαφανιστεί φροντίζοντας να εξαφανιστούν τα ίχνη του. Υπογραμμίζεται δε από άτομα που γνωρίζουν πως δεν είχε σχέσεις με συγγενικά του πρόσωπα και γενικώς θεωρείτο ως άνθρωπος μη προσεγγίσιμος και χωρίς κοινωνικές επαφές.

Η έκβαση της υπόθεσης θεωρείται σημαντική για τις Αρχές, δεδομένου πως πρόκειται για ένα άτομο με ειδικές ανάγκες το οποίο όπως τονίζεται πρέπει να εντοπιστεί άμεσα να είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια να βρεθούν τρόποι έτσι ώστε να στηριχτεί μέσα από δομές και εξειδικευμένους επιστήμονες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top