ΚΟΣΜΟΣ

Τι μπορεί να έγινε στο κεφάλι της… 12χρονη έφαγε κατά λάθος 96 καραμέλες κάνναβης (vid)

Ένα 12χρονο κορίτσι στις ΗΠΑ έφαγε 96 καραμέλες που βρήκε στην κουζίνα του σπιτιού του. Μόνο που ήταν κάνναβης και ο πατέρας της -στον οποίον ανήκαν- είχε αποτύχει να τις βάλει κάπου, όπου δεν θα έφτανε το παιδί του.

karameles kanabis

Μέσα σε μια ώρα ένιωσε περίεργα, άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και έπεσε από τις σκάλες.
Εκεί τη βρήκε η μητέρα της. Τη ρώτησε τι συνέβη, με το κορίτσι να μιλά ασυνάρτητα, πριν διακομισθεί στο νοσοκομείο και τελικά, αναρρώσει πλήρως.

Αργότερα αποκαλύφθηκε πως και ο πατέρας της είχε πάθει το ίδιο: να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα βρώσιμης κάνναβης, να ανοίξει την πόρτα και να πέσει στις σκάλες. Μετά το συγκεκριμένο συμβάν, η γυναίκα του του απαγόρευσε να ξαναβάλει στο σπίτι το προϊόν.

Εκείνος συνέχισε τις αγορές του. Έβαζε τις δικές του καραμέλες, σε σακούλα με κανονικές και τη συσκευασία μέσα σε ένα ντουλάπι της κουζίνας, ώστε να μην κινήσει -όπως είπε- υποψίες.

Εκεί τις βρήκε η κόρη του, αναζητώντας ένα σνακ να της κάνει παρέα, όσο παρακολουθούσε videos στο YouTube. Κατανάλωσε 96 κομμάτια.

Γιατρός εξήγησε τι συνέβη στον εγκέφαλο της, όπως περνούσε η ώρα και συνέχισε να τρώει τις καραμέλες κάνναβης.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί την είδαν νυσταγμένη. Όταν ανταποκρινόταν, δεν έβγαζαν νόημα όσα έλεγε. Δεν ήξερε πού είναι. Ούτε μπορούσε να πει το όνομα της. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν πρόβλημα στον εγκέφαλο -όπου φοβούνταν πως υπάρχει τραύμα. Χρειάστηκαν περαιτέρω εξετάσεις, ώστε να αποκαλυφθεί τι της είχε συμβεί -και πώς άλλαξε ο εγκέφαλος της”.

 

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ