ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Δευτέρα στην «Πολιτεία»: «Ήταν στην κηδεία ο δολοφόνος του Τάσου»!

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 14 06 21
Η μητέρα του Τάσου Μπερδέση, Γεωργία, μιλά στην «Πολιτεία» και στον Κωνσταντίνο Φλαμή. Μια κατάθεση ψυχής που κορυφώνεται στη φράση ότι ο δολοφόνος του παιδιού της μπορεί και να ήταν παρών στη κηδεία, στη Μιτόπολη! «Το νιώθω ως μάνα, το νιώθω ως μια διαίσθηση», μάς λέει η Γεωργία Μπερδέση. Παροτρύνοντας, επιπλέον, τις αρχές να «ψάξουν καλά την Πάτρα».

«ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ»

Παροτρύνει τις αρχές η μητέρα του αδικοχαμένου πυγμάχου

«ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

Τα λουλούδια, η στοργή για την οικογένεια και το Άγιο Όρος

 

Ό,τι και να γίνει και οι 3.115 είναι

από σήμερα οι μεγάλοι νικητές!

Έφτασαν ως τη «μάχη» των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ύστερα από μια χρονιά μεγάλων αντιξοοτήτων. Από μόνο του αυτό, τούς κατατάσσει στην πλευρά των νικητών. Πρεμιέρα στις Πανελλαδικές σήμερα. Μιλούν στην «Πολιτεία» οι Κ. Γιαννόπουλος, Φ. Βασιλακόπουλος και Μ. Σουρής.

 

Πληρώνουν το πιο

ακριβό «μάρμαρο»

Σε καθεστώς παρατεταμένης απόγνωσης οι εκατοντάδες επαγγελματίες μουσικοί της Πάτρας. Μικρές, καθημερινές ιστορίες όπως τις διηγείται στην «Πολιτεία» ο Άκης Χατζημικές. Και η προβληματική πρόνοια εκ μέρους της Κυβέρνησης.

 

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ ΠΑΤΡΑΣ

Φαίνεται ότι ο ιός

κολλάει επιλεκτικά…

Η αντίφαση και η οργή που προξενεί στους ιδιοκτήτες των παιδότοπων της Πάτρας. Κλάδος που παραμένει κλειστός εδώ και ενάμισι χρόνο, μ’ εξαίρεση ένα μικρό διάστημα, πέρυσι το φθινόπωρο. Η δε επανεκκίνηση, όταν έρθει, θα έχει μεγάλο κόστος.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πακτωλοί χρημάτων απ’ την Ε.Ε.

αλλά πόσα ήρθαν στην Αχαΐα;

Ο άνθρωπος που ηγείται της πρωτοβουλίας συνένωσης των δυνάμεων όλων των Αχαιών, από κάθε γωνιά της χώρας και της γης, μιλά αποκλειστικά στην «Πολιτεία».

 

Ζαχαρούλα Τσιριγώτη: Το οργανωμένο

έγκλημα διασύρει διεθνώς τη χώρα μας

Η πρώτη γυναίκα αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας παρεμβαίνει με άρθρο της σήμερα στην «Πολιτεία» και επισημαίνει ότι η βία, ως φαινόμενο και χαρακτηριστικό της σύγχρονης εποχής, θα μας απασχολήσει σε μεγάλο βαθός και στο μέλλον.

 

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΤΡΩΝ

Δημοσιογράφοι για το «Χαμόγελο»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

Η διαδρομή απ’ την Πάτρα ως το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, ο «Δανιήλ» και το επόμενο βήμα που έχει «σταθμό» την Ρώμη.

Α.ΠΟΣΤΕΚΟΓΛΟΥ

Το εκπληκτικό πάθος της Πάτρας, το πέρασμα απ’ την Παναχαϊκή, η παραίτηση και ο δρόμος προς την Σέλτικ.

ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ

Η παραλία που έγινε αγνώριστη…

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 14 06 21

You may also like

Comments are closed.