ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι δείχνει το ξεκίνημα του Ανδρέα Κατσανιώτη στα νέα του καθήκοντα

katsaniotis
Σχεδόν ενάμισι μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο υπουργείο Εξωτερικών, ως υφυπουργού αρμόδιου για τα θέματα Απόδημου Ελληνισμού, ο Αχαιός Ανδρέας Κατσανιώτης έχει επιδοθεί σ’ ένα μπαράζ συναντήσεων και τηλεφωνικών επαφών με πολλά στελέχη της ελληνικής διασποράς.

Και η πρώτη εντύπωση είναι ότι δείχνει μεγάλη εξοικείωση με τα νέα του καθήκοντα, αν κρίνουμε απ’ όσα είπε στην εφημερίδα «Πολιτεία» προ ημερών, στέλεχος του Ελληνισμού από το Μόντρεαλ του Καναδά που τον συνάντησε στο γραφείο του.

Παρ’ όλες τις υποχρεώσεις και τα μακρινά του ταξίδια -θυμίζουμε, προ δυο εβδομάδων ήταν στο Μεξικό, έπεται επίσκεψη του στην Αμερική- δεν χάνει τους δεσμούς του με την Αχαΐα.

Είναι κοντά στην περιοχή, παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλα τα τοπικά ζητήματα, είναι παρών-με φυσική παρουσία- όταν οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν και με παρεμβάσεις που ίσως δεν δημοσιοποιούνται.

Αν, λοιπόν, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Ανδρέας Κατσανιώτης έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη νέα του θέση και μάλιστα σε μια περίοδο κρίσιμη για την ελληνική ομογένεια που στις επόμενες εκλογές θα έχει και δικαίωμα ψήφου…

You may also like

Comments are closed.