ΚΟΣΜΟΣ

Τι είναι το ePhone που υπόσχεται ο Έλον Μασκ αν Apple και Google μπλοκάρουν το Twitter

elon mask

Ένα «εναλλακτικό» smartphone σκέφτεται να δημιουργήσει ο Έλον Μασκ σε περίπτωση που Apple και Google αφαιρέσουν το Twitter από τα app stores τους.

«Ελπίζω να μην φτάσουμε εκεί, αλλά, ναι, εάν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, θα φτιάξω ένα εναλλακτικό κινητό» σημείωσε ο μεγιστάνας, απαντάς σε tweet της ακροδεξιάς σχολιάστριας Λιζ Γουίλερ.

liz whee

Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται για το κινητό αυτό είναι ePhone – προφανής η αναφορά στο iPhone αλλά με αλλαγή το πρώτου γράμματος για να θυμίζει εκείνον – Trolophone ή SpacePhone, σύμφωνα με την Huffingtonpost.com.

Το εάν ο Μασκ θα υλοποιήσει την τρελή του ιδέα εξαρτάται από τις εξελίξεις στη σχέση του Twitter με Apple και Google το επόμενο διάστημα.

Ήδη ο δισεκατομμυριούχος, που απέκτησε το 100% της πλατφόρμας έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έχει καταγγέλλει τις χρεώσεις των τεχνολογικών γιγάντων.

Η απόφασή του να δώσει «γενική αμνηστία» στους λογαριασμούς που είναι σε αναστολή, μεταξύ των οποίων και πολλές ακροδεξιές φωνές, έχουν εγείρει ανησυχίες για το μέλλον του Twitter.

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ