ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τι… θα γίνει με τις ανήλικες στις Πλατείες Όλγας και Γεωργίου;

Facebook
Twitter
Τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους ορέξεις πάνω στα κορμάκια ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας μέχρι και 15 ετών, που «σεργιανίζουν» στην πιάτσα του αγοραίου έρωτα στην πλατεία Όλγας, ικανοποιούν ηλικιωμένοι άνδρες.

Οι μικρές «πεταλούδες της νύχτας» συνεχίζουν να εκδίδονται καθημερινά για λίγα μόλις ευρώ. Όχι μόνο στην Πλατεία Όλγας, αλλά και την Πλατεία Γεωργίου και τις γύρω περιοχές. Η ταρίφα τους ξεκινά από τα πέντε ευρώ και αν καταφέρουν να κλείσουν «καλή συμφωνία» φτάνει μέχρι και τα 20 με 30 ευρώ.

Τακτικοί πελάτες τους, οι παππούδες! Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η υπόθεση με τα ανήλικα κορίτσια που εκδίδονται στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας, τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Καθημερινά, γυναίκες, άνδρες και μικρά παιδιά έρχονται αντιμέτωποι με το ανατριχιαστικό θέαμα. Κοριτσάκια, ηλικίας από δέκα ετών μέχρι και δεκαπέντε, στήνονται και περιμένουν τον πελάτη τους. Ακόμη και υπό το φως της ημέρας δεν είναι λίγες οι φορές που ηλικιωμένοι άνδρες, κρατώντας από το χέρι το εγγόνι τους, τα προσεγγίζουν και αρχίζουν το ερωτικό παζάρι. Έπειτα φεύγουν και επιστρέφουν λίγη ώρα αργότερα μόνοι τους για να απολαύσουν μαζί τους λίγες στιγμές ηδονής. Οι ηλικιωμένοι παιδεραστές μεταφέρουν τις ανήλικες σε φθηνά ξενοδοχεία ή και σε δημόσιες τουαλέτες, σε ασανσέρ ή και υπόγεια πολυκατοικιών και έπειτα επιστρέφουν πάλι σαν κύριοι στα σπίτια και τις οικογένειές τους.

Κ. Φλαμής

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top