ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Τι ζητούν οι Έμποροι του Αιγίου

939fe87210144f1e3691bf364a676704

Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγίου αναφέρει ότι: «Μέσα σε κλίμα απόγνωσης, απογοήτευσης αλλά και αγωνίας για το μέλλον των μαγαζιών τους, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα 28 Ιουνίου, συνάντηση στα γραφεία του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, κατόπιν αιτήματος της επιτροπής των καταστηματαρχών προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Λάμπη Παπαδόπουλο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κα Βασιλική Ψυχράμη, κ. Χρήστος Γούτος, κ. Παναγιώτης Παπακωνσταντινόπουλος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστείδης Τηλιγάδης και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αιγίου κ. Πάνος Γεωργόπουλος και η αντιπροσωπεία των καταστηματαρχών της οδού Μητροπόλεως.

Οι καταστηματάρχες θέλησαν να έχουν και την άποψη όλων των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου, μετά και τις συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας και αντιδημάρχους, οι οποίες, παρά τις δεσμεύσεις των άνω, τελικά απέβησαν άκαρπες.

Σήμερα όπως είπαν χαρακτηριστικά οι καταστηματάρχες έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Αισθάνονται προδομένοι από την δημοτική αρχή. Με την κίνηση αυτή θέλουν να ξέρουν κατά πόσο η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δήμου εν γένει είναι στο πλευρό τους.

Όπως τόνισε η επιτροπή, αυτή την στιγμή πρόκειται για την επιβίωσή μας, τις οικογένειές μας, τα μαγαζιά μας, τα παιδιά μας.

Μετά από ένα LOCK DOWN παραπάνω του ενός έτους, ήρθε το κερασάκι στην τούρτα, το κλείσιμο της μοναδικής κεντρικής αρτηρίας της πόλης που έφερε τα μηδενικά ζήτα, στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα.

Λάμπης Παπαδόπουλος

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος παίρνοντας το λόγο, αναφέρθηκε σε μαγαζιά με μηδενικά ταμεία . Εκτός από τις διαμαρτυρίες των περίοικων, των μόνιμων κατοίκων, των μηχανικών που αναλύουν ακριβώς και εμπεριστατωμένα , πως η κεντρική αρτηρία μιας πόλης και μοναδική έξοδος δεν μπορεί να πεζοδρομηθεί υπό τις παρούσες συνθήκες, υπάρχει η κραυγή αγωνίας των καταστηματαρχών για μηδενικά ζήτα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά εμείς κάναμε το αυτονόητο να σταθούμε στο πλευρό των συναδέλφων μας. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, με θλίψη αλλά και οργή, είπε πως έρχεται στη θέση των συναδέλφων της οδού Μητροπόλεως και δεν μπορεί να διανοηθεί να γυρίζει στο σπίτι του χωρίς ένα ευρώ, χωρίς τα απαραίτητα για να ζήσει την οικογένειά του και από την άλλη όλα τα έξοδα να τρέχουν κανονικά.

Δεν μπορεί να πιστέψει πως υπάρχει κάποια Δημοτική Αρχή που οδηγεί εν γνώση της πλέον, σε τέτοια απόγνωση μεγάλη μερίδα καταστηματαρχών».

You may also like

Comments are closed.

κεντρο ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό εργαζόμενου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό κατά της covid-19 στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα, εργαζόμενος του νοσοκομείου καταγγέλλει πως, ...