Τηλεθέαση: Ξεκαθαρίζει το τοπίο στην πρωινή ζώνη – Ποιοι χαμογελούν και ποιοι προβληματίζονται

Facebook
Twitter
8fbba015-tv-control-pixabay

Σήμερα Πέμπτη, οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές συμπληρώνουν τέσσερις ημέρες στον τηλεοπτικό αέρα της σεζόν και οι μάχες καλά κρατούν. Αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, υπάρχουν προγράμματα που δείχνουν ξεκάθαρα τη δυναμική τους και άλλα που δυσκολεύονται στη σκληρή αρένα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για την Τετάρτη, ο Γιώργος Λιάγκας κράτησε την πρωτιά στο σύνολο με 16,7% ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 16%. Στους τηλεθεατές 18-54, η απόλυτη νικήτρια είναι η Φαίη Σκορδά με το «Buongiorno» στο MEGA όπου κατέγραψε 20%. Στο σύνολο η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε 15,7%. Όπως αποδεικνύεται, η Φαίη μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι και να κερδίσει πίσω το χαμένο κοινό που δεν την ακολούθησε στον ΣΚΑΪ τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ο Γιώργος Λιάγκας, με τη σειρά του, δείχνει ξανά ότι έχει βρει την επιτυχημένη συνταγή και την απόλυτα επιτυχημένη ομάδα οπότε προχωρά με σταθερότητα.

Στα υπόλοιπα κανάλια, η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Κατερίνα» στον ALPHA έκανε χθες 11,7% στο σύνολο και 11% στο δυναμικό κοινό. Το «Breakfast@STAR», με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, έκανε 7,2% και 8,2% αντίστοιχα ενώ το «Πρωινό Σου Σου» περιορίστηκε στο 3,4% του συνόλου και στο 4% του δυναμικού κοινού.

Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και η συνέχεια άραγε κρύβει ανατροπές;

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top