ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Την Δευτέρα σε δίκη η Πισπιρίγκου – «Μάχη» ιατροδικαστών και Κούγια

Facebook
Twitter

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την δίκη της Πισπιρίγκου. Η οποία θα καθίσει ούτως ή άλλως στο εδώλιο την προσεχή Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι και η έρευνα για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της ενώ αποκαλυπτικά στοιχεία για έδωσαν οι ιατροδικαστές οι οποίοι κατέθεσαν ενώπιον της ανακρίτριας Ευγενίας Τζωρτζάτου.

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης (αριστερά στη φωτογραφία) επιβεβαίωσε το σύνολο της γνωμοδότησης που συνέταξε από κοινού με τον συνάδελφό του Νίκο Καλόγρηα (δεξιά στη φωτογραφία).

Η κυρία Τζωρτζάτου, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ρώτησε αν οι κακώσεις σε ένα πτώμα μπορεί να είναι προθανάτιες ή μεταθανάτιες, ή μπορεί να υπάρχει και ένα τρίτο σημείο χρονικά. Ο πρώτος τη τάξει Έλληνας ιατροδικαστής, που υπηρετεί 30 χρόνια στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες, είπε ότι υπάρχουν οι προθανάτιες και οι μεταθανάτιες κακώσεις.

Στις ιατροδικαστικές εκθέσεις καταγράφουν τις προθανάτιες κακώσεις. Τις μεταθανάτιες τις χαρακτηρίζουν μάλιστα ρητά προς αποφυγή σύγχυσης, διότι αν έχει καταγραφεί κάκωση χωρίς άλλη σημείωση ότι είναι μεταθανάτια, τότε αυτή θεωρείται προθανάτια.

Με βάση αυτή τη δήλωση ο Αλέξης Κούγιας προέβη σε νέες επιθέσεις (προ ημερών) κατά του κ. Καρακούκη. Αν τελικά ξεκινήσει η δίκη για την Τζωρτζίνα (και δεν ζητηθεί αναβολή) είναι βέβαιο ότι θα γίνει… μάχη ιατροδικαστών! Ο Αλέξης Κούγιας έχει ως όπλο του καταθέσεις έξι τεχνικών συμβούλων. Με πιο σημαντική αυτήν της Ουρανίας Δημακοπούλου η οποία στην έκθεσή της καταρρίπτει την έκθεση Καρακούκη – Καλόγρηα. Ίδωμεν!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top