ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 15-17 ετών

Facebook
Twitter
Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για να κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό κατά της covid-19, η ηλικιακή ομάδα 15-17 ετών, δηλαδή των παιδιών που γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2006, ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους κατά την ενημέρωση .για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19.

Ανέφερε ότι την επόμενη Δευτέρα θα δοθούν οδηγίες για το πως θα κλείνεται το ραντεβού και πως θα εξασφαλιστεί η συναίνεση των γονέων και κηδεμόνων.

Ο κ. Θεμιστοκλέους είπε επίσης ότι αύριο ξεκινάει από την Κρήτη ο εμβολιασμός πολιτών σε απομακρυσμένες περιοχές.

Υπογράμμισε ότι αυτή τι στιγμή υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα ραντεβού απ΄όλα τα εμβόλια , λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι τις τελευταίες 7 μέρες περισσότεροι από 200.000 πολίτες έχουν κλείσει το ραντεβού τους.

Επίσης ανέφερε ότι αναρτήθηκε στον ιστότοπο emvolio.gov.gr η πρόσκληση στους ιδιώτες γιατρούς ώστε να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του εμβολιασμού κατ οίκον των ατόμων με σοβαρή αναπηρία.

Συνολικά έχουν γίνει περισσότεροι από 8.770.000 εμβολιασμοί. Σήμερα ξεπεράστηκαν τα 5 εκατ. πολιτών που έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση, ποσοστό 47,7% και τα 4 εκατ. που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, ποσοστό 38,2%. Σήμερα αναμένεται να ξεπεραστούν οι 90.000 εμβολιασμοί.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top