ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παρενοχλούσε από τα 9 της χρόνια και τη βίασε στα 12 της – Όλο το χρονικό του εφιάλτη της 18χρονης από το Βόλο

volos thima

Έκρυψε βαθιά στη ψυχή της τον εφιάλτη που βίωσε για πέντε έτη κι αναγκάστηκε να αποκαλύψει στους γονείς της τους βιασμούς από τον κουνιάδο του πατέρα της, όταν εκείνος επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια κι άρχισε να την εκβιάζει. Η υπόθεση του Βόλου με θύμα ένα 18χρονο σήμερα κορίτσι, προκαλεί ανατριχίλα και σοκ.

Η κοπέλα από το Βόλο, που αποκάλυψε στον πατέρα της τους βιασμούς της, μπήκε από την ηλικία των εννέα ετών στο «στόχαστρο» των αρρωστημένων ορέξεων του 32χρονου πλέον άνδρα, ο οποίος είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα της.

Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν το κορίτσι ήταν τότε εννέα ετών και ο δράστης 23. Τότε ο νεαρός άνδρας άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά το παιδί, θωπεύοντας μεταξύ άλλων και σε απόκρυφα του σημεία.  Το σκηνικό με τις παραπάνω πράξεις διήρκησε για τρία χρόνια κι όταν η κοπέλα έφτασε στην ηλικία των 12 ετών, τότε ξεκίνησε ένα μεγαλύτερο μαρτύριο.

Στην πιο τρυφερή ηλικία της βιάστηκε κατά εξακολούθηση από τον 32χρονο άνδρα, ακόμα και μέσα στο σπίτι των γονιών της. Το νοσηρό σκηνικό που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη ψυχή της ανήλικης, κράτησε για δύο χρόνια, καθώς ο δράστης βίαζε το ανήμπορο και φοβισμένο κορίτσι έως την ηλικία των 14 ετών.  Η φρίκη όμως δεν σταματούσε εκεί, καθώς ο θύτης έβγαζε φωτογραφίες και βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις του.

Με το οπτικό υλικό της φρίκης επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια κι άρχιζε να εκβιάζει την 18χρονη κοπέλα. Ο  32χρονος τους τελευταίους 10 μήνες ζητούσε συνεχώς χρήματα για να μην δημοσιοποιήσει τις εικόνες, με την κοπέλα να του καταβάλει περίπου 3.000 ευρώ, τα οποία προορίζονταν για τα ενοίκια του διαμερίσματος που έμενε στην πόλη που σπούδαζε.

Στα μηνύματα που έστελνε ο δράστης στο κινητό τηλέφωνο της 18χρονης, της ανέφερε ότι σε περίπτωση που δεν του καταβάλει τα χρήματα, θα δουν όλοι τα όσα είχε καταγράψει. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του εφιάλτη που είχε βιώσει η κοπέλα ξεκίνησε, όταν ο 50χρονος πατέρας του κοριτσιού, που σκότωσε τον κουνιάδο του, πληροφορήθηκε ότι η κόρη του δεν είχε πληρώσει με τα χρήματα που της είχε στείλει για τα ενοίκια του σπιτιού, όπου έμενε.

Η 18χρονη αρχικά είχε πει ότι τα είχε δώσει σε κάποιον που την εκβίαζε, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του. Το πρωί της περασμένης Τρίτης (09.01.24) όμως αναγκάστηκε να πει όλοι την αλήθεια και να κατονομάσει τον 32χρονο, ως τον εκβιαστή και βιαστή της.

You may also like

Comments are closed.