ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Την Τετάρτη η κηδεία της Φώφης Γεννηματά – Συγκινητικές στιγμές στη Βουλή

Facebook
Twitter
Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στις 14:00 θα τελεστεί η κηδεία της Φώφης Γεννηματά στην Μητρόπολη Αθηνών.  Από τις 10:00 το πρωί η σορός της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και μετά την εξόδιο ακολουθία θα ακολουθήσει η ταφή της στο Α Νεκροταφείο.

Εθνικό πένθος κηρύσσεται, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της.

Στη Βουλή εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές και στο έδρανό της οι συνάδελφοί της βουλευτές, άφησαν λουλούδια ενώ η Βουλή θα διακόψει τις εργασίες της λόγω πένθους και νωρίτερα σήμερα στη μνήμη της, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

«Τα λουλούδια που άφησα εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων στο έδρανό της είναι αγκαλιασμένα με τα λουλούδια που άφησαν οι βουλευτές της. Ωραία λουλούδια και άσπρα, ως ταίριαζαν πολύ, στην προσωπικότητά της, στους αγώνες της αλλά και στην παρακαταθήκη της η οποία είναι υποχρέωσις όλων μας να συνεχιστεί.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ας τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή, ενός λεπτού συντετριμμένης σιγής, στη μνήμη μιας σπουδαίας πολιτικού, μιας καλής φίλης, μιας άξιας μάνας, μιας πολιτικού η οποία δικαίωσε αυτή την ιδιότητα και θα τη δικαιώσει ακόμη περισσότερο η φροντίδα μας για τις δικές της παρακαταθήκες», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Επίσης ανακοίνωσε αναστολή του νομοθετικού έργου για την τρέχουσα εβδομάδα και του κοινοβουλευτικού έργου, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top