ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τμήμα Φυσικοθεραπείας: Συμμετοχή στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας

Facebook
Twitter
Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας συμμετείχε στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 στα Παλαιά Σφαγεία της Πάτρας, με αξιολόγηση φυσικής δραστηριότητας σε παιδιά, χρήσιμες οδηγίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και ενημέρωση για τα οφέλη της σωματικής δραστηριότητας στα παιδιά.

Ιδιαίτερη συμμετοχή και ενδιαφέρον από τους επισκέπτες υπήρξε για την υπερηχογραφική καταγραφή μυϊκής μάζας, αξιολόγηση ισορροπίας, μυϊκής δύναμης και όρασης σε παιδιά και ενήλικες που πρόσφεραν μέλη ΔΕΠ του Τμήματος. Σε συνεργασία με τη Special Olympics Hellas δόθηκαν δύο παρουσιάσεις για το πρόγραμμα “Υγιείς Αθλητές” και «FUNfitness» σε άτομα με διανοητική αναπηρία από τους κ. Πάνο Ευσταθίου (Αντιπρ. Special Olympics Hellas & Συντονιστής Προγράμματος) και κ. Ανδρέα Μπατιστάτο (Φυσικοθεραπευτή, International Clinical Director FUNfitness program).

Συγχαρητήρια στα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Μπανιά Θεοφανή και Μπίλη Ευδοκία που συντόνισαν τη δράση αυτή, στους καθηγητές του Τμήματος (μέλη ΔΕΠ και ΕΔΙΠ) Ματζάρογλου Χαράλαμπο, Πετροπούλου Γιαννίτσα, Μακρυνιώτη Δήμητρα, Τσεκούρα Μαρία, Τραχάνη Ευτυχία και Λαμπροπούλου Σοφία που συμμετείχαν με οργάνωση σταθμών, αλλά και σε όλους τους εθελοντές φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς) που η ενεργή παρουσία τους ανέδειξε για άλλη μια φορά το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top