ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Το ασθενοφόρο έκανε 20 λεπτά να έρθει» λέει ο αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου δυστυχήματος στην Καλλιθέα με θύμα μια 12χρονη

Facebook
Twitter

«Δεν ξέρω πού βρίσκομαι. Δεν έχω λόγια να μιλήσω. Είμαστε χάλια», λέει στο newsit.gr στενός συγγενής του άτυχου 12χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα το μεσημέρι στην Καλλιθέα.

Το νήμα της ζωής του ανήλικου κοριτσιού κόπηκε ξαφνικά στις 14.50 όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης.
Οι γονείς είναι συντετριμμένοι με τους γείτονες της οικογένειας να κάνουν λόγο για ήσυχους και καλοσυνάτους ανθρώπους.

kallithea

kallithea

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το 12χρονο κοριτσάκι επιχείρησε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο εκτός διάβασης και ο οδηγός του αυτοκινήτου που κατευθυνόταν επί της λεωφόρου στο ρεύμα προς Τζιτζιφιές, έκανε ελιγμούς προκειμένου να την αποφύγει.

Αποτέλεσμα ήταν ο μοιραίος τραυματισμός της μικρής και το ΙΧ να σφηνωθεί στην πόρτα του κτιρίου του Οίκου Τυφλών και απεγκλωβίστηκε μετά από λίγη ώρα από την Πυροσβεστική.

kallithea 2
neakallithea.gr

Την ίδια ώρα, το ασθενοφόρο σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα «έκανε να έρθει είκοσι λεπτά». Μάλιστα ανέφερε ότι το ασθενοφόρο ήρθε μετά την πυροσβεστική.

Ο οδηγός συνελήφθη από την Αστυνομία ενώ το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν καθαρό.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top