ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το χρονολόγιο της πτήσης του ελικοπτέρου που έπεσε στη Βόρεια Εύβοια – Ο Μιχάλης Λάμπος πήγαινε στο Βόλο να πάρει γνωστό εφοπλιστή

elikoptero evia

Το newsit.gr σας αποκαλύπτει το χρονολόγιο της πτήσης του έμπειρου χειριστή Μιχάλη Λάμπου ο οποίος μετά την πτώση του ελικοπτέρου του αγνοείται στ’ ανοιχτά της παραλίας Αχλάδι στη Βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο απογειώθηκε στις 8 το πρωί από τις Αφίδνες προκειμένου να παραλάβει γνωστό εφοπλιστή από τον Βόλο.

Στις 9 ο Μιχάλης Λάμπος αποφασίζει να κάνει στάση στο Μαντούδι λόγω της κακοκαιρίας. Περιμένει να κοπάσουν τα φαινόμενα και μια ώρα και 13 λεπτά μετά, στις 10.13 αναχωρεί από το Μαντούδι με προορισμό το Βόλο. Όμως όπως φαίνεται και από τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στις 10.24 το ελικόπτερο πέφτει στη θάλασσα.

Στην θαλάσσια περιοχή συνεχίζεται η μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην οποία συμμετέχει και μονάδα υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε πως το ελικόπτερο, ενώ ήταν στον αέρα, άρχισε να παίρνει περίεργη κλίση και λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας κρότος.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει: «Είδα το ελικόπτερο μέσα στην καταιγίδα να χάνει ύψος και προσπάθησε να πάει προς τα πίσω. Ξαφνικά έπεσε μέσα στη θάλασσα και ακούσαμε και μια έκρηξη».

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο με το ελικόπτερο που έπεσε: 

Το σημείο της πτώσης:

%CF%82%CE%B3%CE%B5%CF%82%CE%B3

Στο σχέδιο πτήσης ήταν δηλωμένος ένας επιβαίνων, ο χειριστής του ελικοπτέρου, ωστόσο , πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται αναζητήσεις για δύο άτομα.

You may also like

Comments are closed.