ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Το Διεθνές Σχολείο ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία

Facebook
Twitter
Από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) «επιστρέφει» στην Αρχαία Ολυμπία, για τη διοργάνωση του 8ου Διεθνούς Σχολείου.

Στις ανακαινισμένες, πλέον, εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ), θα γίνουν οι εργασίες του Σχολείου, με εισηγητές καθηγητές πανεπιστημίου, ανθρώπους του αθλητισμού και αθλητικούς συντάκτες.

Κύρια θέματα:

Οι επιπτώσεις της πανδημίας στον Αθλητισμό

Στην ενότητα αυτή θα συζητηθούν τα προβλήματα που ενέσκηψαν ως απόρροια της πανδημίας του κορονοϊού για αθλητές, προπονητές, συλλόγους, καθώς και στον αθλητικό τουρισμό, την αθλητική δημοσιογραφία κ.α.

Παρίσι 2024, Η ισότητα των φύλων, Γυναίκα και Αθλητισμός

Με αφορμή την απόφαση για συμμετοχή ίσου ποσοστού αθλητών και αθλητριών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην Ιστορία, οι προσκεκλημένες εισηγήτριες θα εκφράσουν τη θέση τους και θα μοιραστούν τις σχετικές εμπειρίες τους. Επίσης, θα αναπτυχθεί το θέμα της γυναικείας εκπροσώπησης σε θέσεις ευθύνης στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς και εκείνο που αφορά τις αθλητικές συντάκτριες στην Ελλάδα.

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο, Τα μηνύματα των Ελλήνων αθλητών

Αθλητές, προπονητές και δημοσιογράφοι θα μιλήσουν για την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και τα σημαντικά μηνύματα που μας έστειλαν, όχι μόνο με τα αγωνιστικά αποτελέσματά τους, αλλά κυρίως με το ήθος τους.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top